Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Po svetových hviezdach, akými sú Snoop Dog, Eminem, 50 Cent, Shakira a ďalší, ktorí tiež používajú samolepky ako spôsob komunikácie, je Majk Spirit prvým slovenkým umelcom, ktorý sa rozhodol zdieľať svoj nekonečný príval energie so svojimo fanúšikmi takýmto spôsobom. Samolepky sú na Viberi veľmi populárne, počet poslaných samolepiek presiahol celostvetovo viac ako 2 miliardy mesačne.

Spolu s komunitami alebo napríklad chatbotmi patria k stále populárnejším nástrojom tzv. konverzačného marketingu. Ten používateľom sprostredkováva osobnú skúsenosť, bližší kontakt a skutočný vzťah so svojím obľúbeným umelcom alebo značkou. Majk Spirit, slovenská rappová hviezda, prichádza s exkluzívnou sadou vlastných samolepiek, ktoré potešia všetkých jeho fanúšikov na Slovensku a v Čechách. Balíček má názov Majk Spirit – Hip Hop Positive a prináša 12 originálnych samolepiek, ktoré predstavujú hviezdu slovenského rappu zábavným a kreatívnym spôsobom. Všetci používatelia Viber si môžu samolepky bezplatne stiahnuť a vyjadrovať sa tak pomocou Majkových obľúbených výrazov a typických spojení.

K samolepkám pridáva Majk aj svojú novú komunitu, ktorá je otvorená pre všetkých Majkových fanúšikov na Slovensku a v Českej republike. Tí môžu sledovať osobný a profesionálny život svojho idolu v priamom prenose. Komunita bude novinky prinášať priebežne a fanúšikovia sa tak dozvedia nielen o tom, čo Majk chystá, kde hľadá inšpiráciu a čo nového sa deje v jeho živote, ale môžu so svojou hviezdou konverzovať aj naživo.

„Moji fanúšikovia v dnešnej dobe z veľkej časti „žijú“ a trávia veľa času práve na sociálnych sieťach a chatujú si cez aplikácie. Svoj kontakt s nimi v digitálnom priestore chcem preto rozširovať o nové komunikačné kanály. Preto som súhlasil, keď ma Viber oslovil ako prvého umelca v našom regióne, ktorý otvorí svoju oficiálnu komunitu aj fanúšikom na Viberi,“ hovorí na margo exkluzívnej spolupráce Majk Spirit.

„V mojej Viber komunite spolu chatujeme a môžu tiež sharovať moje samolepky, baviť sa a šíriť energiu a myšlienky, ktoré im chcem prostredníctvom svojej tvorby odovzdať. Proste si „vibujeme na Viberi“. Je to pre mňa nová forma kontaktu s mojimi fans a pre nich zase nová, osobnejšia forma kontaktu so mnou,“ prezradil Majk.

„Majk je známy ako veľký milovník kníh a nedigitálneho – „papierového sveta“, no zároveň si veľmi dobre uvedomuje, že jeho fanúšikovia ho dennodenne hľadajú aj na sociálnych sieťach. Preto sa rozhodol, že im prinesie kombináciu oboch týchto svetov, sveta kníh i digitálnych technológií. Na záver roka tak prichádza s dvomi novinkami – novou knižkou Spiritovky a pár dní na to predstavuje samolepky a novú digitálnu komunitu na Viberi, ako novú formu komunikácie s fanúšikmi, exkluzívne ako prvý umelec na našej scéne,“ dodáva manažment úspešného rappera.

Samolepky aj komunita sú už „live“ na Viberi a všetci tak môžu zdieľať Majkovu energiu. „Sme veľmi radi, že môžeme oznámiť spoluprácu s Majkom, který je veľkou hviezdou v oboch krajinách. Je skvelé, že na našej platforme môže vibrovať jeho energia. Veríme, že samolepky budú medzi fanúšikmi skutočným hitom, „povedala Daniela Ivanova, Director Business Development Viber pre Strednú a Východnú Európu.

Značky: