Spoločnosť NAVITEL má v ponuke množstvo navigačných zariadení, kde nechýbajú ani väčšie kusy, ktoré sa hodia skôr do nákladných áut. Presne takým je NAVITEL E700. Táto navigácia disponuje veľkým 7-palcovým dotykovým TFT displejom a mapovými podkladmi celej Európy, Kazachstanu a Ruska.

Samozrejmosťou sú hlasové povely v slovenčine, vizuálne inštrukcie a navádzanie do jazdných pruhov. V ponuke navigačného softvéru je množstvo bodov záujmu, ako napr. čerpacie stanice, odpočívadlá, reštaurácie a pod. Nechýba ani databáza statických radarov, na ktoré navigácia upozorňuje.

Výhodou je možnosť zmeny vozidla (napr. kamión) a nastavenia podrobných parametrov. Pochváliť musíme podrobné mapové podklady s presným číselným označením objektov, čo sa nám osvedčilo aj pri iných zariadeniach NAVITEL. Zariadenie má integrovaný reproduktor, ale zvuk môže byť prehrávaný aj cez autorádio, vďaka funkcii – FM Transmitter. V balení sa nachádza navigácia, držiak na čelné sklo, autonabíjačka a látkový obal na bezpečné uloženie.

Cena: 95 EUR

Zapožičal: www.agem.sk

Značky: