V zľave ich môžete získať za 45 eur.

Mibro Lite sú nové inteligentné hodinky, ktoré chcú zaujať najmä cenou a AMOLED displejom. Ten je v cenovej kategórii do 50 eur raritou a výrazne zlepšuje používateľský zážitok v porovnaní s TFT displejmi, ktoré boli doteraz štandardom v tejto kategórii. AMOLED displej ponúka lepšiu čitateľnosť na priamom slnku a takisto aj žiarivejšie farby.

Hodinky ponúkajú 1,3-palcovú uhlopriečku, rozlíšenie 360 × 360 pixelov a výdrž až 10 dní na jedno nabitie. Potešia elegantným dizajnom s hrúbkou iba 9,8 mm a všestrannou funkcionalitou – hodinky merajú tep a stres 24/7, umožňujú meranie SpO2 a ponúkajú 15 športových režimov.

Poteší aj odolnosť voči vode a prachu na úrovni IP68 a pohodlné magnetické nabíjanie. Hodinky takisto zobrazujú notifikácie z pripojeného telefónu a podporujú zobrazovanie informácií o počasí.

Mibro Lite sa párujú s telefónom pomocou aplikácie Mibro Fit, ktorá je k dispozícii pre Android a iOS. Hodinky môžete teraz získať v zľave za 45 eur – stačí ťuknúť na tento odkaz a aktivovať si kupón v obchode AliExpress. Jeho platnosť je do 1. októbra.

Pozrite si video, ktoré prezentuje hlavné funkcie a vlastnosti hodiniek Mibro Lite

Zdroj: AliExpress

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit