Novinky sú aktuálne dostupné v beta verzii aplikácie.

Microsoft Launcher poskytuje väčšiu kontrolu nad domovskou obrazovkou a veľmi efektívne pomôže preklenúť priepasť medzi smartfónom a počítačom so systémom Windows. Informačný kanál spúšťača dokáže aj mobilného používateľa zapojiť do mnohých aplikácií a služieb spoločnosti Microsoft.

Microsoft Launcher

Zdroj: AndroidPolice

Nová aktualizácia pridáva podporu režimu na šírku a rôzne opravy chýb. Táto aktualizácia sa prvýkrát objavila v ukážkovej aplikácii a teraz je k dispozícii v beta verzii v Obchode Play.

Zoznam zmien novej beta verzie:

  • Podpora režimu na šírku
  • Aktualizovaný dizajn informačného kanála Microsoft Feed
  • Nové tapety
  • Zlepšený výkon

Opravy zostavy zahŕňajú:

  • Možnosť pridať do doku 3 riadky
  • Vytváranie priečinkov v zásuvke aplikácií
  • Uzamknutie obrazovky dvojitým kliknutím
  • Vylepšené vyhľadávanie aplikácií
  • Opravené chyby a zlyhania
Microsoft Launcher

Zdroj: AndroidPolice

Microsoft Launcher nie je prvý, ktorý prináša režim na šírku, ale je to vítaná zmena pre ľudí, ktorí potrebujú používať Bluetooth klávesnice alebo jednoducho chcú držať svoje telefóny inak. 

Zmeny v informačnom kanáli Microsoft Feed sú však výraznejšie – stále sú na rovnakom mieste (panel na ľavej strane domovskej obrazovky), ale nový vzhľad je omnoho čistejší a usporiadanejší. Karty sú rovnomerne rozmiestnené nad rozmazaným pozadím. Spúšťač nezobrazuje toľko informácií na jednej obrazovke ako pôvodná verzia, ale zapadá do celkového minimalistického vzhľadu.

Microsoft Launcher

Zdroj: AndroidPolice

Aktualizácia obsahuje aj niektoré nové tapety v priečinkoch Bing a Microsoft. Microsoft tvrdí, že sa zlepšil aj celkový výkon spúšťača. Aj keď tapety nemusia vyhovovať vkusu každého, je skvelé mať možnosť vymeniť novú tapetu bez potreby byť online. Tieto zmeny boli prvýkrát demonštrované v aplikácii Microsoft Launcher Preview, ale môžete ich začať používať už teraz prihlásením sa do beta programu

Najnovšia beta verzia launcheru je dostupná aj na platforme APK Mirror.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Začíname s Androidom: Ako upraviť používateľské prostredie smartfónu na nepoznanie?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.