Ak vás nebavia veľké a drahé mestské e-bicykle alebo e-motorky, tak tento miniatúrny e-skúter za veľmi ľákavú cenu by vás mohol zaujať.

Mihogo Mini iba nedávno debutoval na crowdfundingovej platforme Indiegogo, kde si ho môžete predobjednať vo výrazných zľavách už od 399 USD (366 eur). Samozrejme, pri takýchto objednávkach treba zvýšiť opatrnosť a prezrieť si všetky možnosti i podmienky.

Mihogo Mini
Mihogo Mini

Táto mini elektrická „hračka“ má zaujímavo riešený rám, ktorý sa dá z časti skladať a skúter by sa tak mal pohodlne zmestiť aj do kufra bežných automobilov. Celková skútra hmotnosť je 19 kilogramov a do prepravnej polohy sa dá zložiť za približne 10 sekúnd.

Veľkým plusom tohto modelu je z pohľadu veľkosti a určenia výkonný 350W elektromotor, vďaka ktorému je možné dosiahnuť rýchlosť až 35 km/h. Batéria v puzdre za sedlom má kapacitu 768 watthodín a výrobca tvrdí, že v reálnych podmienkach prejde tento skúter na jedno nabitie okolo 100 kilometrov.

Ako sme spomenuli, celková nosnosť skútra je 200 kilogramov a podľa výrobcu si naňho môže používateľ pripevniť rôzne prepravné tašky, boxy alebo detskú sedačku.

Dodajme, že Mihogo Mini je vybavený kompletným LED osvetlením, kotúčovými brzdami, odpruženou vidlicou vpredu a malým 2,4“ displejom na riadidlách, kde sa zobrazujú všetky dôležité údaje o jazde.

Zdroj: insideevs.com

Prečítajte si aj:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE