10:08 – Prinášame ucelený pohľad na HTC U 11 aj so špeciálnym videom. Telefón sme totiž mali v ruke už minulý týždeň.

8:46 – Prenos sa skončil. Sledujte náš web aj naďalej. O chvíľu prinesieme všetky detaily tohto telefón a fotografie, ktoré sme pre vás pripravili priamo na neoficiálnom stretnutí tu v Bratislave. Telefón predstavíme aj na videu.

8:45 – Telefón má CPU Snapdragon 835 a podporu pamätí UFS 2.1

8:43 – U 11 bude aj o zvuku. Nebojte sa, k slúchadlá budem priamo v balení aj redukcia. To ak by ste chceli použiť s telefónom vlastné.

8:41 – HTC nepodcenilo ani selfie fotoaparát.

 

8:39 – HTC Ultra Pixel 3

8:36  -HTC Companion – konečne inteligentná služba, ktorá bude predpovedať za vás upozorní vás na to, že máte dnes večeru v meste a mali by ste si napríklad naabiť telefón. Bude sledovať vaše zvyky, športové výkony atď. Výborná vec, toto sa nám páči a je to cesta, ako spraviť telefón inteligentný.

8:34 – Edge Sense – technológia, ktorá robí U 11 unikátne ovládaným telefónom. Reaguje na krátke a dlhé stlačenie. Každá aplikácia môže mať svoje reakcie. V emailoch môže obnoviť Inbox, v mapách spustiť navigáciu, fotoaparát odfotí fotografiu, môžete spustiť hudbu. Skrátka čokoľvek, čo bude chcieť a nahráte si do makra.

8:32 – HTC U 11 je vode a prachu odolný.

8:29 – Nigel predstavuje telefón po stránke dizajnu. Tu totiž nie je sklo, ktoré je zohnuté a tvarované len v jednom smere. Je tu kompletné ohnutie skla vo všetkých smeroch. Preto ho nazývajú 3D a nie 2.5D.

8:25 – Telefón bude dostupný v piatich farbách. Na našom trhu by mali byť dostupné dve. Strieborná a čierna.

8:23 – HTC mení materiály. Použilo 3D sklo na oboch strnách. Po kovovom dizajne z minulých rokoch prináša nové materiály. Také, ktoré budú príjemné na dotyk a telefón lepšie sadne do ruky.

8:20 – Druhá generácia špeciálnych slúchadiel s USB-C konektorom. Prvá generácia v HTC U Ultra mala technológiu na analýzu šírenia zvuku podľa tvaru vášho zvukovodu. Terajšie slúchadlá majú aj aktívne odhlučnenie. Sú špičkové, gratulujeme HTC.

 

8:18 – Je tu zvuk BoomSound. My sme si ho už vypočuli a dodávame, že telefón je tak prepracovaný, že nezáleží na tom, či ho máte displejom k sebe alebo od seba. Zvuk sa šíri priestorovo.

8:16 – Dostávame sa k hardvérovým informáciám. HTC U 11 bude mať najlepšie hodnotený fotoaparát v smartfónoch, aký sme kedy videli.

 

8:15 – Je tu podpora aj pre Baidu DuerOS.

8:13 – Chialing ukazuje hlasové asistenty. Áno množné číslo. Je tu totiž integrácia Google Assistatnt a Alexa. Nuž, nefunguje to celkom na prvýkrát a musel povedať OK Google trikrát, kým telefón zareagoval.

8:10 – Telefón má dotykové plochy na boku. Sú citlivé nielen na samotné stlačenie ale aj na silu tlaku. Tu je ukážka, že stlačením po bokoch môžeme fotografovať.

8:07 – Telefón sa nesie v v duchu stláčania, aj preto sa kampaň niesla s názvom Squeeze. Stláčanie je niečo, čo je pre nás prirodzené už od narodenia. a tak je tu HTC s telefónom, ktorý bude prirodzenejší než všetky ostatné

8:06 – A je to tu! HTC U 11

8:05 – HTC Touch Sense, v roku 2007 uviedlo HTC prvý telefón s dotykovým rozhraním na ktoré nebolo treba stylus a lepšie sa ovládalo prstami.

 

8:04 – Takto mnohí poznamáme HTC. Aj podľa ikonických hodín s počasím.

8:03 – Chialing Chang, prezident pre smartfóny uvádza túto konferenciu. HTC oslavuje svoje 20.výročie.

 

8:00 – Na minútu presne! Začíname

7:56 – HTC podľa tejto upútavky ukazuje, že pôjde o niečo netradičné. Zaujímavé je písmeno U, ktoré je mierne prehnuté po stranách. Žeby takto upravený telefón? Detaily už vieme, ale zaviazali sme sa zmluvou NDA o nepublikovaní bližších informácií pred oficiálnych predstavením. 🙂

7:42 – Prenos môžete sledovať aj on-line.

7:37 – o 8:00 stredoeurópskeho času záčina priamy prenos z uvedenia nového telefónu HTC U. My už vieme o aký model ide, na základe správ, ktoré sa objavili na internete asi aj vy. No pokým nie je oficiálne oznámený, nemôžeme prezradiť jeho meno ani iné detaily.

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.