Model One práve prešiel certifikáciou spoločnosti TENAA.

Teraz poznáme viac podrobností a technických parametrov. Tie odhaľujú druhý model pripravovanej novinky, ktorý doplní už dávnejšie známy model One Power. Motorola One by mala mať na zadnej strane sklo, pričom One Power sa bude spoliehať na celokovové unibody prevedenie. Ostatné parametre vyzerajú podľa únikov skoro identicky.

Vo výpise spoločnosti TENAA sa objavil 6,18-palcový displej s výrezom a rozlíšením 1080 × 2246 pixelov pri pomere strán 19: 9. Mala by sa použiť čipová sada Snapdragon 636, ktorá sa očakáva na základe uniknutých parametrov zo správy. Čipsetu by mala sekundovať 3, 4 alebo 6 GB pamäť RAM. Vnútorná kapacita pamäte by sa mala pohybovať na hodnotách 32, 64 a 128 GB. Bude ju možné rozšíriť pomocou microSD karty.

Na zadnej strane zariadenia nájdeme duálny fotoaparát v kombinácii dvoch snímačov 16 Mpx + 5 Mpx, zatiaľ čo na prednej strane by sa mal vynímať 12 Mpx senzor. Kapacita batérie sa zastavila na hodnote 2820 mAh.

S odvolaním sa na staršie úniky môžeme pri dvojici týchto smartfónov očakávať, že model One Power (XT1942-1) bude mať väčšiu batériu (3780 mAh) a pevnejšiu konštrukciu vďaka hliníkovému unibody prevedeniu, zatiaľ čo Motorola One (XT1943-1) sa bude musieť uspokojiť s menšou batériou. V ponuke bude pri tom viac pamäťových verzií a pravdepodobne aj bezdrôtové nabíjanie.

Motorola pripravuje v Chicagu na 2. augusta akciu, kde by sa mohla nová séria One predstaviť.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Recenzia Motorola moto z3 Play: Smartfón s vymeniteľnými Moto Mods a otravným snímačom odtlačkov

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.