Klávesnica Interceptor DS4200 od MSI je membránová klávesnica, ktorá sa snaží dosiahnuť pocit zo stláčania klávesov na úrovni mechanických klávesníc.

MSI sa zhostilo tejto úlohy dobre, subjektívne nám však SteelSeries Apex 150 vyhovoval o niečo viac. Apex profituje aj z toho, že sa dostal na trh neskôr. Bez ohľadu na to, pohodlie pri hraní aj písaní je výborné aj v prípade tohto modelu.

Klávesnica od MSI je tiež odolná voči obliatiu vodou, ponúka farebné podsvietenie a štandardné funkcie, ako je herný režim, ktorý znefunkční kláves Windows alebo anti-ghosting pre až 20 klávesov. Plusom je ergonomická podložka na ruky, čo je vlastnosť, ktorú Apex 150 nemá a niekomu to môže chýbať. S tým však súvisia aj o niečo väčšie rozmery klávesnice. Podsvietenie je k dispozícii v troch režimoch a so 4 stupňami intenzity.

Interceptor DS4200 ponúka viac multimediálnych skratiek, ktoré sú priradené ako alternatívne funkcie všetkým F klávesom. Samostatné makro klávesy chýbajú.

thumbs-up-icon

Výhody

  • pohodlie pri používaní
  • odolnosť voči poliatiu
  • opierka na ruky

thumbs-down-icon

Nevýhody

  • o trochu horšie spínače

Cena: 57 EUR

Zapožičal: MSI

Prečítajte si aj:

Recenzia SteelSeries Apex 150: Klávesnica pre hráčov

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit