Optimalizácia a dokonca zmena návykov pri správe dokumentov na vylepšenie pracovného postupu v kancelárii môžu byť rozhodujúcim prvkom pri úspechu alebo neúspechu. Z toho dôvodu sa vo väčšine slovenských spoločností zaoberajú potrebou implementácie novej technológie na vylepšenie efektivity firemných procesov. Navyše môžu optimalizáciou správy dokumentov a tlačových procesov ušetriť až 30 %.

Model MX-2630N

Produktový rad farebných multifunkčných tlačiarní Sharp MX v súčasnosti obsahuje 14 modelov A3, smerovaných do prostredia malých a stredných firiem, prípadne filiálok či pracovných skupín vo väčších firmách. Model MX-2630N štandardne zahŕňa celý rad intuitívnych funkcií urýchľujúcich prácu, okrem iného editovateľné používateľské rozhranie dostupné pomocou 7” dotykovej obrazovky a integrované pull-printing riešenie. Táto jedinečná ponuka od spoločnosti Sharp eliminuje potrebu tlačového servera alebo akéhokoľvek komplikovaného rozširujúceho systému. Používatelia môžu miesto čakania pri obsadenom zariadení bezpečne tlačiť z akejkoľvek sieťovej MFP.

Zariadenie MX-2630N je predovšetkým koncipované na optimalizáciu práce v pracovných skupinách a využíva na to silné nástroje. Možno ho pripojiť ku cloudu, disponuje voliteľne konektivitou Wi-Fi, možnosťou priamej tlače dokumentov MS Office z USB. Špecialitou zariadení Sharp je spolupráca v sieti. Jedno zo zariadení slúži ako hlavný server, na ktorý sa ukladajú všetky dokumenty.

Vďaka tomu možno využiť funkciu uvoľnenia tlače, keď môžete svoje dokumenty tlačiť na ktoromkoľvek zariadení v sieti. Stačí sa k príslušnej tlačiarni prihlásiť svojou identifikačnou kartou alebo PIN-om. Typický príklad môže byť taký, že máte pripravený dokument, potrebujete ho vytlačiť a poobede do- niesť k šéfovi. Jednoducho dokument uložíte na tlačiareň určenú ako primárnu a pri príchode z obeda sa prihlásite na najbližšej tlačiarni, ktorú máte po ceste, a dokument si vytlačíte. Pochopiteľne, takto jednoducho vyriešite situáciu aj vtedy, ak je vaša tlačiareň práve obsadená alebo na nej došiel toner.

Sharp MX-2630N možno jednoducho integrovať do existujúcich workflow vrátane mobilných a cloudových služieb. Voliteľná funkcia single sign-on prináša jednoduchší prístup k službám typu Box, Dropbox či Microsoft SharePoint One-Drive. Samozrejmosť je mobilná konektivita pomocou Wi-Fi a NFC a priama tlač súborov MS Office z USB, samozrejme, iba ak sú tieto možnosti v bezpečnostnej konfigurácii povolené.Sharp ponúka podnikom taktiež ďalšiu flexibilitu v podobe širokej palety voliteľných funkcií, okrem iného rad pokročilých možností dokončovania, funkciu Office Direct Print a architektúru Sharp Open System.

Sharp umožňuje SMB používateľom nákladovo efektívne digitalizovať úkony, bežne zahŕňajúce prácu s tlačenou dokumentáciou a automatizovať dátové procesy. Táto automatizácia, ktorá šetrí čas a zvyšuje produktivitu, bola predtým dostupná väčším korporáciám s využitím sofistikovaných a nákladných riešení.

Tel. 00421232118553, email: pavlina.laukova@sharp.eu, web: www.sharp.sk

 

Značky: