Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Tento rok prinesie VOYO až 15 tenisových turnajov série ATP 250, prvé dva vo francúzskom Montpellier a v Singapure štartujú už v pondelok 22. februára 2021.

Videoportál VOYO rozširuje svoju ponuku o ďalší atraktívny športový obsah. Tentoraz poteší najmä fanúšikov tenisu, ktorí sa môžu tešiť na mužské turnaje prestížneho okruhu ATP. V období rokov 2021-2023 naservíruje VOYO predplatiteľom stovky priamych prenosov z celkovo až 51 turnajov kategórie ATP 250.

Tento rok prinesie VOYO 15 tenisových turnajov série ATP 250, v budúcom roku 16 turnajov a v roku 2023 až 20. Z každého podujatia ponúkne VOYO naživo až 19 mužských dvojhier. V počiatočných fázach turnajov bude VOYO pokrývať dianie na hlavnom kurte tromi zápasmi denne, v piatok sprostredkuje všetky štvrťfinálové stretnutia, v sobotu obe semifinále a v nedeľu finále daného turnaja.

Prvých dvoch turnajov ATP 250 sa tenisoví fanúšikovia dočkajú už najbližší týždeň. Tenisti v termíne 22. – 28. februára zabojujú o titul v hale na tvrdom povrchu vo francúzskom Montpellier a súčasne aj v Singapure. Minuloročným víťazom turnaja Open Sud de France sa stal domáci tenista Gaël Monfils, ktorý sa aktuálne nachádza na 11. pozícii svetového rebríčka ATP. Singapur bude hostiť turnaj ATP prvý raz od roku 1999 a nesie názov Singapore Tennis Open.

VOYO tak prinesie naozaj pestrý tenisový program. Mužské tenisové súboje sa odohrávajú nielen na rôznych kontinentoch v odlišných klimatických podmienkach, ale aj na rôznych povrchoch, a tak o napínavé zápasy a prekvapivé výsledky nebude núdza.

Atraktívne zápasy, dianie z tenisových areálov a zákulisné informácie divákom priblíži tím skúsených komentátorov športových staníc Nova Sport – Filip Šedivý, Štěpán Sokol, Tomáš Borovec, či Jozef Havrilla. Priame prenosy vybraných zápasov budú spestrené pozvaním tenisových expertov a ich odbornými postrehmi. Jednotlivé zápasy budú predplatiteľom VOYO po odvysielaní a technickom spracovaní k dispozícii aj vo forme záznamov.

Značky: