Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vďaka technológii SilentTouch môžete písať a klikať s dobre známou hmatovou odozvou, ale s o 90 percent menším hlukom

Spoločnosť Logitech ohlásila tichý bezdrôtový set MK295 Silent Wireless Combo obsahujúci komfortnú a odolnú klávesnicu a myš s novou proprietárnou technológiou SilentTouch, ktorá znižuje hlučnosť pri písaní a klikanie o 90 percent v porovnaní s jej predchodcom, svetovo najpredávanejším setom Logitech MK270. Nový set dodávaný v tmavosivej a svetlosivej farbe má rovnakú hmatovú odozvu ako MK270, ale bez rušivých zvukov, ktoré by mohli obťažovať vás alebo osoby vo vašom okolí.

„Vieme, že hluk je pri práci doma či v kancelárii jedným z najškodlivejších faktorov ovplyvňujúcim kreativitu, učenie, produktivitu i duševnú pohodu. Naša technológia SilentTouch v novom tichom bezdrôtovom combo MK295 umožní sústrediť sa lepšie na prácu a obmedziť nepríjemné okolité ruchy,“ povedala Delphine Donne-Crock, generálna riaditeľka spoločnosti Logitech pre oblasť kreativity a produktivity. „Táto nová tichá súprava ponúka pohodlné používanie a hmatovú odozvu, ktorú používatelia dobre poznajú z našej najpredávanejšej kombinácie klávesnice a myši, ale bez hluku!“

Klávesnica má štandardnú veľkosť, konštrukciu odolnú voči obliatiu, trvanlivé klávesy a stabilné vyklápacie nožičky s nastaviteľnou výškou, čo zvyšuje jej úžitkové vlastnosti a pohodlie pri práci. Výdrž batérie je až 36 mesiacov, takže môžete intenzívne pracovať cez bezproblémové bezdrôtové pripojenie a nerobiť si starosti s výmenou batérie.

Kompaktná myš má tvar umožňujúci pohodlné držanie a ponúka plynulé a presné ovládanie a tiché tlačidlá. Jej batéria vydrží až 18 mesiacov a dá sa aj vypínať, aby si udržala čo najviac energie pre prácu. Výkonné bezdrôtové pripojenie s dosahom až 10 metrov zabezpečuje malý USB adaptér Logitech, na ktorý môžete po pripojení do USB portu úplne zabudnúť.

Cena a dostupnosť

Tichý bezdrôtový set MK295 bude dostupný na Slovensku od konca septembra za odporúčanú maloobchodnú cenu 35,99€. Čierny variant bude k dispozícii aj v slovenskej lokalizácii. Pre ďalšie informácie prosím navštívte Logitech.com, náš blog alebo sa k nám pripojte na sieťach Facebook, Instagram a Twitter.

Značky: