Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

NAVITEL oznamuje uvedenie novej záznamovej kamery NAVITEL R200 na trh. Táto kompaktná záznamová kamera do auta dosahuje vysokú kvalitu záznamov a zároveň šetrí rozpočet.

Úplne nová záznamová kamera NAVITEL R200 je vybavená jasným farebným 2-palcovým displejom, ktorý umožňuje náhľad videozáznamov na cestách. Toto malé zariadenie sa hodí ako na cesty, tak aj na parkoviská. Nahráva videá vo Full HD kvalite s uhlom záberu 140°. Citlivý mikrofón umožňuje zaznamenávať zvuk vo veľmi dobrej kvalite.

NAVITEL prichádza s lacným variantom záznamovej kamery, ktorý je pre účely čiernej skrinky plne dostačujúci. Vstavaný G-senzor detekuje a bezpečne ukladá kritické zábery z nehôd. Ak zariadenie zaregistruje nezvyčajný pohyb (náhle zrýchlenie, zbrzdenie, rotáciu, otras), záznam je automaticky uzamknutý a chránený proti prepisovaniu. Pokiaľ je kamera pripojená k napájaniu, po zapnutí zapaľovania automaticky začne nahrávať záznam. Vďaka pokročilému režimu parkovania môže zariadenie NAVITEL R200 rozpoznať vibrácie a začať nahrávať aj v prípade, že je vozidlo zaparkované, vodič nie je prítomný a zariadenie je vypnuté.

Pre ukladanie záznamov je k dispozícii slot pro microSD karty až do veľkosti 64 GB. Vďaka efektívnemu formátu kompresie H.264 sa na kartu vojde veľké množstvo záznamov.