Pre všetky objednávky nad 39 eur.

Internetový obchod Amazon prišiel pred vianočnou sezónou s lákavou ponukou pre všetkých obyvateľov Slovenska. Pri objednávkach nad 39 eur z nemeckého obchodu Amazon.de nebude účtovať poplatok za poštovné. Informácia o tejto novinke sa objavila deň po spustení bezplatného poštovného pre Českú republiku.

Amazon o bezplatnom poštovnom informuje na svojich stránkach – pozrite si informácie pre medzinárodné objednávky a informácie o bezplatnom poštovnom. Dôležité časti z oboch stránok zachytávajú priložené screenshoty. Dodajme, že nejde iba o vianočnú akciu. Poštovné zadarmo budete môcť získať kedykoľvek, stačí nakúpiť nad spomenutú sumu 39 eur.

Detailné informácie o cenách za poštovné a ponuke poštovného zadarmo pre Slovensko na stránkach Amazon.de

V súvislosti s bezplatným poštovným si však treba dať pozor na to, že nie všetci predajcovia v rámci Amazonu posielajú tovar na Slovensko. Ak si však vytvoríte objednávku, ktorej hodnota bude nad 39 eur a všetky predmety budú umožňovať zaslanie na Slovensko, poštovné by vám nemalo byť účtované.

My sme tento proces vyskúšali s hrou Guitar Hero Live, ktorá sa aktuálna predáva za 39,95 eur. Amazon nám poplatok za poštovné neúčtoval.

amazon_postovne_zadarmo_1

Stránka s informáciami o produkte obsahuje údaj o tom, že tento tovar môže byť poslaný na Slovensko. Všimnite si takisto cenu za poštovné, ktoré je zadarmo

Posledný krok pred zaplatením objednávky. Všimnite si cenu za tovar a poštovné

Posledný krok pred zaplatením objednávky. Všimnite si cenu za tovar a poštovné

Zdroj: Amazon.de

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit