A zdieľať názory, ako keby ste boli fyzicky vedľa seba.

NetflixParty je šikovné rozšírenie pre prehliadač Google Chrome a ďalšie prehliadače s jadrom Chromium, ktoré podporujú inštaláciu rozšírení z obchodu Chrome Web Store. Jeho hlavná funkcionalita spočíva v tom, že vám umožní na diaľku synchrónne sledovať video na Netflixe s vašimi kamarátmi a diskutovať o tom, čo práve sledujete.

Aby sme sa vyhli nedorozumeniu – NetflixParty nenahradzuje samotný Netflix. Každý divák musí mať vlastný prístup k tejto video službe. NetflixParty funguje ako nadstavba, ktorá umožní zosynchronizovať čas videa na všetkých počítačoch a ponúka aj jednoduché chatovacie okno, prostredníctvom ktorého môžete komunikovať s vašimi kamarátmi.

Používanie rozšírenia je jednoduché. Po jeho nainštalovaní spustíte žiadané video zo služby Netflix cez webový prehliadač. Následne kliknete na ikonu rozšírenia a pošlete odkaz vašim kamarátom, s ktorými chcete video sledovať. Celý postup zrozumiteľne vysvetľuje toto video:

Zdroj: NetflixParty

Prečítajte si aj:

Život v dobe koronavírusu: Ako vydržať doma a nezblázniť sa

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit