Cinesift zoraďuje filmy od najlepšieho.

Cinesift je užitočný webový nástroj, ktorý analyzuje hodnotenia používateľov a kritikov z viacerých zdrojov. Do úvahy berie údaje z obľúbených stránok ako Rotten Tomatoes, IMDbMetacritic. Výsledkom je komplexné porovnanie filmov a vytvorenie rebríčka toho najlepšieho, čo kinematografia ponúka.

Webová stránka je intuitívna a prehľadná. Môžete si prispôsobiť, či sa majú zobrazovať všetky filmy alebo iba zástupcovia vybraných žánrov. Takisto si prispôsobíte aj množstvo ďalších nastavení, aby vám web pomohol s výberom filmu presne podľa vašej chuti.

K dispozícii sú aj používateľské kontá. Filmy si môžete po prihlásení uložiť medzi obľúbené, prípadne označiť ako pozreté. A Cinesift vám takisto povie, či je film v ponuke Netflixu – špecifický výber slovenského regiónu však web bohužiaľ neponúka. Bez ohľadu na to, ide o výborného pomocníka pri výbere filmov. Odporúčame.

Nechýba vyhľadávanie a filtre, pomocou ktorých si prispôsobíte zoznam filmov

Nechýba vyhľadávanie a filtre, pomocou ktorých si prispôsobíte zoznam filmov

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit