Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Inteligentná osobná váha Niceboy ION SmartScale je schopná merať 12 telesných parametrov a vytvoriť profily až ôsmich osôb. Váhu je možné prepojiť s mobilnou aplikáciou Niceboy ION. Váha ponúka možnosť uložiť si dáta o veku, výške aj pohlaví a vďaka prepojeniu s aplikáciou potom je možné zaznamenávať pokroky v rozmedzí dní až mesiacov.

Inteligentná váha s komplexnou a presnou analýzou dvanástich telesných parametrov

Iba hmotnosť nie je pre predstavu o telesnej kondícii dostačujúca. Pre presnejší obraz je potrebné spoznať aj ďalšie parametre. Okrem telesnej hmotnosti dokáže inteligentná váha Niceboy ION SmartScale analyzovať jedenásť ďalších parametrov vrátane množstva tuku či svalovej hmoty, metabolického veku, BMI a ďalších. Nová ITO technológia garantuje vysokú presnosť merania s odchýlkou maximálne 50 gramov. Telesné hodnoty meria Niceboy ION SmartScale s použitím pokročilej metódy bioelektrickej impedancie (BIA), vďaka ktorej váha získava naozaj detailný a hlavne presný obrázok o kompozícii aj celkovej kondícii tela. Nosnosť váhy dosahuje až 180 kg.

Mobilná aplikácia Niceboy ION ponúkne pokročilé štatistiky

Mobilná aplikácia Niceboy ION spracováva každé váženie do podrobných štatistík a vývojových trendov. S možnosťou nastavenia cieľov je možné sledovať ich plnenie v rôznych časových úsekoch. Do mobilnej aplikácie Niceboy ION sa môže pridať až 8 unikátnych používateľov. Váha potom používateľa sama rozozná a do mobilnej aplikácie odošle jeho údaje pre individuálne štatistiky aj trendy. Môže sa tak vzájomne podporovať pokojne celá rodina, pretože v mobilnej aplikácii je možné namerané dáta medzi používateľmi zdieľať. Aplikácia tiež podporuje zdieľanie údajov s Google Fit, Fitbit a Apple Health.

Súhrn kľúčových vlastností:

  • Aplikácia Niceboy ION
  • Meria a zaznamenáva 12 telesných parametrov
  • Nosnosť 180 kg
  • Sklenené vyhotovenie vo dvoch farebných variantoch (čierna/biela)
  • Pripojenie cez Bluetooth
  • Automatické zapnutie a vypnutie
  • Možnosť merania viacerých osôb (vytvorenie až 8 profilov)
  • Zdieľanie s priateľmi
  • Prepojenie s Google Fit a Fitbit

Inteligentnú váhu Niceboy ION SmartScale si zaobstaráte za 35 €.

Viac informácií na www.niceboy.sk

Značky: