Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka Niceboy rozširuje svoje portfólio robotických vysávačov, kam pridáva model Charles i8 – vysávač s funkciou mopovania a pokročilými technológiami na efektívne upratovanie. Súčasne prináša aj vylepšenú verziu inteligentnej zásuvky SmartPlug PRO, ktorej pridala funkciu merania spotreby energie. Obe novinky je možné ovládať pomocou mobilnej aplikácie pre inteligentnú domácnosť Niceboy ION.

Charles I8: robotický vysávač s mopom a inteligentným rozpoznaním znečistenia

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i8 sa postará o vaše upratovanie. S funkciou mopovania podlahu nielen vysaje, ale rovno aj vytrie. S pokročilou technológiou Optical Flow dokáže analyzovať stupeň znečistenia a prispôsobiť vlastný výkon. Navigačný systém NaviGATE vyhodnotí upratanú plochu a naplánuje trasu upratovania tak, aby vysávač pokryl 100 % vysávanej plochy. S technológiou Red SENSE sa vysávač zvládne vyhýbať prekážkam aj pádu zo schodov. Centrálna kefa Animal Brush si poradí s chuchvalcami zvieracích chlpov, stopami a ďalšími nečistotami od vašich maznáčikov. Vnútri vysávača nájdete aj účinný trojstupňový filtračný systém MAX Clean. Špeciálny filter HEPA H13 sa postará aj o ten najjemnejší prach. S viacjazyčnou aplikáciou Niceboy ION (vrátane češtiny a slovenčiny) jednoducho spustíte alebo naplánujete upratovanie s Charlesom i8 kedykoľvek a odkiaľkoľvek.

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i8 kúpite za 308 €.

SmartPlug PRO: šikovná zásuvka, ktorá premení spotrebiče na inteligentné zariadenia a dohliadne na spotrebu energie

Hneď ako zapojíte do inteligentnej zásuvky Niceboy ION SmartPlug PRO akýkoľvek spotrebič, stane sa razom inteligentným a môžete ho ovládať zo svojho telefónu pomocou mobilnej aplikácie. Podľa nastaveného programu sa môže napríklad sám zapnúť kávovar alebo v určenom čase zhasne lampička v obývacej izbe. Zásuvka meria spotrebu energie, ktorá cez ňu prúdi. Tieto údaje sa v mobilnej aplikácii Niceboy ION priebežne ukladajú, takže si potom môžete lepšie naplánovať prevádzku spotrebičov, aby ste ušetrili.

Inteligentnú zásuvku Niceboy ION SmartPlug PRO kúpite za 23 €.

Viac informácií na www.niceboy.eu

Značky: