Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Jedna z najslávnejších raperiek súčasnosti vystúpi už 22. februára na zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Prinesie si so sebou 18 kamiónov techniky, viac ako stočlenný tím a o celý koncert sa bude starať asi dvesto ľudí.

Je extravagantná, poriadne výstredná a bláznivá. A taká bude aj jej šou. Nicki Minaj pripravuje pre svojich slovenských fanúšikov veľkolepý koncert plný efektov, kostýmov, svetiel a tanca. Chce im priniesť absolútny zážitok z jej nového albumu Queen.

„Som nadšená, že môžem priniesť komplexný zážitok mojim európskym fanúšikom. Môj kreatívny manažér Jamie King a ja sme dôkladne pracovali na tomto vzrušujúcom, nezabudnuteľnom a absolútne unikátnom diele , ktoré budem zdieľať s mojimi úžasnými fanúšikmi. Milujem hudbu Juice WRLD a cítim sa poctená, že sa pripojil k mojej šou. Toto bude niečo, o čom sa budú písať knihy,“ vyjadrila sa Nicki Minaj na margo svojho turné. Spolu s ňou a Juice WRLD vystúpi na koncerte aj Majk Spirit.

„Do Bratislavy s ňou príde 18 kamiónov techniky, len jej tím bude mať viac ako sto ľudí a o koncert sa bude starať ďalších dvesto,“ hovorí Stanislava Šebeňová, marketingová manažérka spoločnosti Ticketportal, ktorá predáva vstupenky na jej koncert. Strážiť ju bude takmer stovka bodyguardov. Kráľovná rapu Nicki Minaj vyžaduje aj kráľovské zaobchádzanie a starostlivosť.

„Jej šatňa bude vyzerať ako izba v päťhviezdičkovom hoteli a musí byť plná kytíc bielych a ružových ruží a vonných sviečok. Chce v nej mať veľké zrkadlo, vaňu, kožený gauč a luxusné kreslá. Chladničku bude mať plnú bezkofeínovej koly a ovocia, po ruke slané čipsy, gumené medvedíky, lízanky a rôzne vitamíny,“ vymenúva požiadavky americkej hviezdy Stanislava Šebeňová. Aj napriek tomu, že si v tíme prinesie vlastného kuchára, chce mať prehľad o všetkých menu z bratislavských fast foodov.

Nepochybne pôjde o jednu z najväčších hudobných udalostí na Slovensku.

Značky: