Nokia oznámila modelu C32 na slovenskom trhu. Je to najvyšší model cenovo dostupnej série Nokia C. Zaujať môže luxusným dizajnom, hlavným fotoaparátom s 50 MPix rozlíšením, farebnými variantami alebo trojdennou výdržou na jedno nabitie.

Luxusný vzhľad, ktorý zaujme

Dizajn a atraktívne farby dodávajú telefónu Nokia C32 moderný vzhľad, ktorý zaujme na prvý pohľad. Telo telefónu je tvorené kovovou konštrukciou a tvrdeným sklom tak z prednej ako aj zadnej strany. Nokia C32 sa vo svojej triede nestratí.

Nokia C32
Nokia C32

Zachytí každý okamih

Hlavným lákadlom je 50 MPix hlavný fotoaparát, ktorý obsahuje aj inteligentné algoritmy a nerobia mu problém ani nočné fotky. O portrétne fotky sa ďalej postará kamera s 2 MPix rozlíšením a nechýba ani selfie fotoaparát s rozlíšením 8 MPix.

Dlhá výdrž

Nokia C32 je pripravená na dlhé cesty svojou batériou s kapacitou 5000 mAh, vďaka ktorej telefón zvládne na jedno nabitie až tri dni pri priemernom používaní. Výdrž možno ďalej predĺžiť  úsporným režimom. Vo svojej cenovej kategórii ďalej zaujme certifikáciou IP52, čistým Androidom 13, možnosťou virtuálne rozšíriť operačnú pamäť o ďalšie 2 GB na plynulejší chod náročnejších aplikácií alebo čítačkou odtlačkov prstov v zapínacom tlačidle. Výbavu podčiarkuje 8-jadrový procesor Unisoc, priestranný 6,5-palcový HD+ displej, slot na pamäťové karty a je tu prisľúbená dvojročná softvérová podpora.

Nokia C32
Nokia C32

Cena a dostupnosť

Nokia C32 je už v predaji v čiernej a ružovej farbe vo verzii 4/64 GB za odporúčanú cenu 146,90 eur zatiaľ len na Alza.sk.

Zdroje: Nokia

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.