Novým telefónom agenta 007 vo filme Nie je čas zomrieť bude 5G telefón značky Nokia. Partnerstvo s filmom Nie je čas zomrieť prinesie najväčšiu marketingovú kampaň spoločnosti HMD Global. V hlavnej úlohe kampane pod názvom ‘Jediná výbava, ktorú budete naozaj potrebovať ´ sa predstaví  Lashana Lynch ako agentka Nomi. V novom videu sa poodhalí utajený a neznámy inteligentný telefón Nokia. Celkom nové portfólio telefónov Nokia bude odhalené 19. marca v Londýne.

Spoločnosť HMD Global, výrobca telefónov Nokia, oznámila, že sa stáva oficiálnym partnerom 25. bondovky pod názvom Nie je čas zomrieť.  Odhaľuje taktiež reklamný spot, ktorého tvárou je Lashana Lynch, ktorá sa predstaví v úlohe agentky Nomi. Reklama je inšpirovaná samotným filmom a postarala sa o ňu režisérka Amma Asante pýšiaca sa cenou BAFTA. Reklamný spot je súčasťou najväčšej kampane spoločnosti HMD Global, ktorá zobrazuje inteligentné telefóny Nokia ako ‘Jedinú výbavu, ktorú budete naozaj potrebovať.

Rad telefónov Nokia sa objaví v celovečernom filme Nie je čas zomrieť, ktorý je súčasťou kampane naprieč kinami, internetovými stránkami, sociálnymi sieťami a maloobchodnými predajcami. Táto kampaň odštartuje 8. marca, teda počas Medzinárodného dňa žien. 90-sekundové video ponúkne ochutnávku kampane a taktiež jeden inteligentný telefón Nokia, ktorý bude predstavený už čoskoro.

Utajené zariadenie bude predstavené 19. marca s dostatočným predstihom pred premiérou snímky Nie je čas zomrieť, ktorá sa odohrá 12. novembra 2020 v britských kinách. Ďalším telefónom, ktorý sa vo filme predstaví bude Nokia 7.2 so 48 MPx trojitým fotoaparátom s technológiou Quad Pixel s optikou ZEISS a taktiež ikonická Nokia 3310. Toto filmové partnerstvo umožňuje demonštrovať svoj status globálneho poskytovateľa inteligentných telefónov s operačným systémom Android, ktoré ponúknu bezpečie, rýchlosť a invenciu, čo ocenia aj tí najnáročnejší zákazníci – agenti MI6.

Reklamné video ponúkne na pozadí výraznú londýnsku panorámu s výhľadom na Katedrálu svätého Pavla a mrakodrap The Shard. Agentka Nomi využíva vo svojom telefóne Nokia rad funkcií, ktoré jej pomôžu splniť misiu.

Lashana Lynch sa pochválila taktiež svojimi skúsenosťami s telefónmi Nokia: „Môj prvý telefón vôbec bol Nokia 3210. Mala som asi desať rokov a keď tak nad tým uvažujem, bol to pre mňa smartphone deväťdesiatych rokov. Možnosť meniť kryty a hrať Hada bola absolútne bombová! “

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.