Spoločnosť HMD Global, výrobca telefónov Nokia, predstavila tri nové tlačidlové telefóny.

Tie sú alternatívou pre používateľov, ktorí si chcú na chvíľu odpočinúť od moderných technológií alebo len ocenia sekundárny telefón so skvelou výdržou a odolnosťou. HMD Global tak naďalej ctí odkaz pôvodných telefónov Nokia. Tablet Nokia T10 potom oživuje kategóriu ľahko prenosných tabletov s úspornými rozmermi a vstupuje na trh s elegantným designom a dlhou podporou prostredníctvom aktualizácií.

V tejto neistej dobe, kedy náklady na každodenný život rastú, totiž mnoho spotrebiteľov hľadá príležitosť ako ušetriť.

Nokia T10: kvalitné spracovanie vo vreckovom vyhotovení

Najnovší tablet Nokia T10 ponúka dostatočne výkonný osemjadrový procesor Tiger T606, ktorému sekunduje v závislosti na pamäťovej verzii (64/32 GB), buď 4 GB alebo 3 GB operačná pamäť. Displej s rozlíšením 1280 × 800, uhlopriečkou 8″ a jasom až 450 nitov je vhodným partnerom na sledovanie seriálov alebo surfovanie na internete. Tablet sa môže pochváliť polymérovou unibody konštrukciou s nanotextúrovou úpravou, ktorá zamedzuje vzniku škrabancov. Výbavu uzatvára dvojica reproduktorov, batéria s kapacitou 5250 mAh, Android 12 s prísľubom dvoch rokov hlavných aktualizácií a troch rokov pravidelných bezpečnostných aktualizácií a možnosť zakúpiť taktiež LTE verziu.

Nokia T10

Nokia 8210 4G: štýlová legenda je späť

Nový prírastok do obľúbeného radu tlačidlových telefónov „Nokia Originals“, ktorý oslavuje ikonický model Nokia 8210 – to je nová Nokia 8210 4G. Nokia 8210 4G zaujme predovšetkým nezabudnuteľným designom, charakteristickou odolnosťou, podporou 4G, funkciou VoLTE, 2,8″ displejom a intuitívnym používateľským rozhraním. Samozrejmosťou je opäť vynikajúca výdrž batérie.

Nokia 8219 4G
Nokia 8219 4G

Nokia 5710 XpressAudio: tlačidlový telefón pre 21. storočie mení pravidlá hry

Nokia 5710 XpressAudio nadväzuje na obľúbenú Nokiu 5310. Väčšia batéria, špeciálne tlačidlá na ovládanie zvuku a vstavané bezdrôtové slúchadlá posúvajú hudobný zážitok na celkom novú úroveň. Nokia 5710 XpressAudio je tak skvelým partnerom na dlhé cesty a v dosiahnutom cieli nie je nič jednoduchšieho než bezdrôtové slúchadlá ukryť späť do tela telefónu.

Nokia 5710
Nokia 5710

Nokia 2660 Flip: dostupné a odolné véčko

Véčkové prevedenie novinky Nokia 2660 Flip zaručuje komfortné vybavovanie hovorov v každej situácii. Tomu napomáha aj ergonomické umiestnenie slúchadla a mikrofónu vyplývajúce z atraktívnej konštrukcie zariadenia. Telefón vyniká taktiež veľkým displejom, kompatibilitou so slúchadlami, dlhou výdržou na jedno nabitie a veľkými tlačidlami, ktoré si obľúbia predovšetkým starší ľudia. Nokia 2660 Flip ponúkne taktiež vyhradené núdzové tlačidlo, ktoré umožňuje rýchly kontakt s najbližšími. V prípade, že dôjde k neočakávanej udalosti, možno kontaktovať až päť kontaktov.

Nokia 2660 Flip
Nokia 2660 Flip

Presné ceny noviniek budú oznámené neskôr.

Zdroj: Nokia

Prečítajte si tiež

Značky: