Zaujímavú funkčnú výbavu doplní veľmi dobrá cena.

Začiatkom apríla sme informovali o blížiacom sa predstavení nového audio zariadenia spoločnosti Nothing. V tom čase bolo iba známe, že 18. apríla bude uvedené zariadenie, ktoré sa spája s prehrávaním hudby. Nové informácie z portálu GSMArena toto tvrdenie upresňujú. Značka pod vedením Carla Peia (spoluzakladateľ spoločnosti OnePlus) sa pripravuje na predstavenie dvoch nových slúchadiel, ktoré chcú osloviť širokú používateľskú základňu. 

Slúchadlá Nothing EarZdroj: AndroidHeadlines
Slúchadlá Nothing Ear

Po telefónoch Nothing Phone (2) a Phone (2a) budú už o pár dní uvedené nové modely slúchadiel Nothing Ear a Nothing Ear (a). O blížiacej sa udalosti, na ktorej budú predstavené tieto novinky, spoločnosť Nothing oficiálne informovala minulý týždeň. Pri pohľade na názvy nových slúchadiel je však vidieť, že Nothing mení spôsob označovania poradia slúchadiel, nakoľko model Ear (2) je v predaji, pričom novinka bude niesť jednoduché označenie Ear.

Slúchadlá Nothing Ear

Spolu s názvami slúchadiel sa teraz pridáva aj séria fotografií, na ktorých sú oba modely zobrazené. Prvým sú Nothing Ear, ktorých cena sa očakáva na úrovni 150 eur. Je dôležité dodať, že ide o priameho nástupcu spomínaného modelu Nothing Ear (2). Nothing Ear majú odolnosť voči vode a prachu na úrovni IP54, zatiaľ čo puzdro má krytie IPX2. Zaujímavá je aj výdrž slúchadiel na jedno nabitie, ktorá je 7,5 hodiny s vypnutým ANC a puzdro poskytne celkovo 33 hodín. Ear budú k dispozícii v čiernobielom prevedení s charakteristickým priehľadným dizajnom.

Slúchadlá Nothing Ear (a)

Nothing má v pláne predstaviť aj lacnejší model Ear (a), ktorého cena sa bude pohybovať na úrovni 100 eur. Zdroj tvrdí, že aj tento model by mal poskytovať ANC funkcionalitu, podporu duálneho pripojenia a rýchle nabíjanie rovnako ako je to v prípade modelu Ear.

Hoci je tu predpoklad, že zvuk nebude tak dobrý ako pri Ear, tak je tu jedna výhody, ktorú predsa len tento modelu oproti drahšiemu modelu ponúkne navyše. Ear (a) dokážu s vypnutým ANC na jedno nabitie hrať až 8 hodín a ich puzdro poskytne celkovo 38 hodín. Nechýba ochrana IP54, zatiaľ čo nabíjacie puzdro ponúkne vyššiu odolnosť ako pri Ear. Úroveň ochrany je na úrovni IP55. Aj tieto slúchadlá budú k dispozícii v čiernej, bielej a eko-friendly žltej farbe.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.