Udalosť spoločnosti je naplánovaná na 23. marca.

Bude aj príznačne pomenovaná slovom TRUTH, čiže pravda. Všetko dôležité o plánoch novej spoločnosti Carla Peia (ex-OnePlus) sa tak dozvieme už 23. marca od 15:00 nášho času. Počas udalosti by mali byť predstavené všetky produkty spoločnosti, ktoré budú tento rok uvedené na trh.

Iba pred pár dňami sa však začali objavovať aj prvé správy o smartfóne Nothing, ktorý by si mal prepožičať priehľadný dizajn slúchadiel Nothing ear (1). Aj keď o tomto modeli nemáme takmer žiadne informácie, ide o horúceho kandidáta, o ktorom by sme sa mali dozvedieť viac už o pár dní. Vieme však, že tento smartfón je vyvíjaný v úzkej spolupráci so spoločnosťou Qualcomm. Viac o pripravovanej udalosti napovie aj krátka upútavka.

Aj napriek tomu, že o tomto telefóne nemáme jediný oficiálny parameter, vieme, že existuje. Carl Pei bol aj pri zrode značky OnePlus, takže so zavádzaním nových produktov má bohaté skúsenosti. V tomto prípade síce nie sme svedkami exkluzívnych pozvánok ako pri OnePlus One, ale deje sa niečo veľmi podobné.

Zdá sa však, že sa máme na čo tešiť.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.