Nová spoločnosť spoluzakladateľa OnePlus má namierené poriadne vysoko.

Ambície Carla Peia (ex-OnePlus) boli známe už pri založení spoločnosti Nothing. Teraz, po predstavení slúchadiel s priehľadným dizajnom je na rade aj telefón, ktorý sa bude niesť v podobnom duchu. Po tom, čo Nothing získalo silné partnerstvo so spoločnosťou Qualcomm, niet už pochýb, že čoskoro bude pod touto značkou uvedený aj telefón.

Portál GizChina informoval, že Nothing onedlho predstaví svoj prvý telefón, ktorý sa na trh dostane už v apríli tohto roka. Povráva sa, že aj v prípade telefónu tejto značky bude zachovaný transparentný dizajn, ktorý sme videli už pri slúchadlách Nothing ear (1)

O spolupráci s Qualcommom sme síce počuli už skôr, avšak veľmi zaujímavým krokom je aj kúpa značky Essential, ktorú založil “otec Androidu” Andy Rubin. Aj tento obchod už skôr dával tušiť, že Nothing nezostane iba pri audio produktoch.

Dostupné informácie ďalej prezrádzajú, že aj v prípade telefónu bude použité rovnaké názvoslovie, ktoré sme videli pri slúchadlách, ktoré sa zároveň stali aj prvým produktom spoločnosti. Nový telefón by tak mal niesť označenie Nothing phone (1).

Je tak vidieť, že ani názov spoločnosti nie je náhodný.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.