Telefón bude oficiálne predstavený v júli.

Nothing pripravuje júlové uvedenie druhej generácie svojho smartfónu Nothing Phone. Na internete sa prakticky každý deň objavujú nové informácie – či už oficiálne alebo neoficiálne. Najnovšou várkou sú rendery, ktoré zverejnil @OnLeaks v spolupráci s portálom Smartprix, a ktoré prezrádzajú, ako bude Nothing Phone (2) vyzerať.

Pri pohľade na rendery badať viacero spoločných prvkov s prvou generáciou. Nechýbajú ikonické LED svetlá na chrbte, dvojitý zadný fotoaparát či selfie kamera v ľavom hornom rohu displeja. Novinkou sú zaoblené hrany, vďaka ktorým Nothing Phone (2) pripomína iPhone X či iPhone 6. Drobné zaoblenie si možno všimnúť aj v prípade predného a zadného skla.

Pripomeňme, že Nothing Phone (1) mal rovné hrany a pripomínal skôr iPhone 12.

Nothing Phone (2)Zdroj: OnLeaks + Smartprix
Nothing Phone (2)

Nothing takisto mierne upravil dizajn svetelných prvkov na chrbte a zväčšil displej zo 6,55 palca na 6,7 palca. Oficiálne potvrdeným parametrom je použitý procesor Snapdragon 8+ Gen 1 a 4700 mAh batéria. Operačný systém by mal byť Android 13 s potvrdenou podporou na úrovni 3 verzií systému Android a 4 rokov bezpečnostných aktualizácií.

Čo poviete na Nothing Phone (2)? Páči sa vám viac dizajn pripravovaného telefónu alebo preferujete dizajn prvej generácie?

Nothing Phone (2)Zdroj: OnLeaks + Smartprix
Nothing Phone (2)

Doplnené: Šéf Nothingu spochybnil uniknutné rendery

Carl Pei, CEO spoločnosti Nothing, zverejnil krátky príspevok na sociálnej sieti Twitter, ktorý naznačuje, že uniknuté rendery nezobrazujú skutočný dizajn pripravovaného smartfónu. Tak uvidíme, ako to nakoniec bude…

Zdroj: Smartprix, @OnLeaks

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit