V hlavnej úlohe budú smartfón, hodinky a slúchadlá.

Carla Peia môžeme s pokojným svedomím označiť za marketingového mága. Nielenže bol pri zrode spoločnosti OnePlus, ktorú niekoľko rokov spolu s Peteom Lauom viedol, ale iba pred pár rokmi predstavil svoju novú spoločosť Nothing. Zakrátko sa však rozhodol pod názvom CMF predstaviť aj jej podznačku, v ktorej portfóliu sa nachádzajú viaceré cenovo dostupné zariadenia. Tie sú nielen cenovo dostupné, ale aj dizajnovo výrazné. K tomu im dopomáha oranžová farba, ktorú určite neprehliadnete.

Značka CMF by Nothing začala veľmi skromne. Doteraz predstavila nabíjačku, hodinky alebo slúchadlá, avšak už dlhšie je známe, že sa pripravuje na uvedenie prvého smartfónu s označením CMF Phone 1. Nová správa však naznačuje, že spoločnosť má v pláne predstaviť ďalšie dve novinky

Nothing pod značkou CMF čoskoro uvedie prvé gadgetyZdroj: Smartprix
Nothing pod značkou CMF uviedol prvé gadgety

Portál GSMArena informoval, že CMF spolu s telefónom čoskoro predstaví aj nové hodinky Watch Pro 2 a slúchadlá Buds Pro 2. Zdroj dodáva, že všetky spomínané novinky by mali byť na trh uvedené 8. júla, čo je iba dva dni pred veľkou udalosťou Unpacked spoločnosti Samsung, na ktorej budú predstavené napríklad skladateľné zariadenia Galaxy Z Flip6 a Galaxy Z Fold6 spolu s hodinkami série Galaxy Watch7 a modelom Galaxy Watch Ultra

CMF Phone 1Zdroj: Notebookcheck
CMF Phone 1

V prípade značky CMF sa však môžeme tešiť na netradičné riešenie, ktoré sa dostane do telefónu Phone 1. Ide o mechanizmus Nothing Lock pre prichytenie príslušenstva, ale aj otočný volič na zadnej strane smartfónu. CMF Phone 1 by mal dostať 6,67-palcový OLED displej s rozlíšením Full HD+ a 120 Hz obnovovacou frekvenciou, čipset Dimensity 7300, 50 Mpx hlavný fotoaparát a 5 000 mAh batériu.

Keďže do predstavenia noviniek značky CMF by Nothing zostáva ešte niekoľko týždňov, tak je možné, že s blížiacim sa termínom uvedenia CMF Phone 1, Watch Pro 2 a Buds Pro 2, sa objavia ďalšie podrobnosti o ich parametroch a predpokladaných cenách.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.