Ukáže ich počas veľtrhu MWC 2024 v Barcelone.

Nothing na svojich stránkach informuje, že počas budúcoročného MWC v Barcelone usporiada konferenciu s názvom Nothing to see. Anglická spoločnosť, na ktorej čele stojí spoluzakladateľ OnePlus, Carl Pei, aktuálne stojí pred uvedením viacerých dôležitých zariadení. Očakáva sa príchod nielen Nothing Phone (3), ale aj predstavenie nedávno avizovaného lacnejšieho modelu Nothing Phone (2a).

Tieto očakávania je však potrebné dať do časovej postupnosti. Pokým Nothing informuje, že počas MWC 2024 predstaví zatiaľ neznáme zariadenie, tak zároveň sa očakáva uvedenie dvoch telefónov Phone (2a) a (3). V prípade týchto dvoch modelov je pravdepodobné, že práve Phone (2a) bude predstavený skôr, možno aj počas MWC 2024, pričom predstavenie modelu Phone (3) sa očakáva až v druhom kvartáli 2024. To aj napriek  tomu, že predchodca tohto telefónu bol predstavený v júli 2023.

Nothing na MWC 2024Zdroj: Nothing
Nothing na MWC 2024

Je dokonca možné, že počas kongresu MWC spoločnosť Nothing 27. februára 2024 poskytne základné informácie o modeli Phone (3), čo môže byť sprevádzané prezentáciou jeho kľúčových parametrov. Nie je však vylúčené, že Nothing pokračovanie modelu Phone (2) na tejto udalosti aj oficiálne predstaví, pričom oznámi postupný plán uvedenia na globálny trh. 

Nech sa Nothing rozhodne akokoľvek, tak si pripomeňme, že spoločnosť už počas MWC 2022 a 2023 využila túto udalosť na odprezentovanie oboch telefónov Phone (1) a (2), čiže s veľkou pravdepodobnosťou sa tento scenár zopakuje aj budúci rok, ale možno aj s malým upgradom v podobe oficiálneho predstavenia jedného z dvojice Phone (2a) alebo Phone (3).

Zdroj: Nothing

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.