Spoločnosť pôvodne tvrdila, že sa chce zameriavať na audio produkty.

Aj z tohto dôvodu boli ako prvé predstavené slúchadlá s netradičným dizajnom, ktorý sa neskôr dostal aj do prvého smartfónu spoločnosti. Pokým prvý Nothing phone je zariadením strednej triedy, tak pripravované pokračovanie bude skutočnou vlajkovou loďou. 

Doteraz sme tak mohli v podaní spoločnosti Nothing vidieť iba dve skupiny produktov – smartfóny a slúchadlá. Teraz sa na základe správy z portálu GSMArena zdá, že to sa čoskoro zmení. Nothing sa údajne pripravuje na uvedenie svojho prvého reproduktora, ktorý je iný, ako to, čo sme doteraz mali možnosť vidieť. Reakcie na netradičný dizajn sú rôzne, tak posúďte sami, či je odsúdený na neúspech, alebo si nájde svojich priaznivcov.

Nothing speakerZdroj: 91mobiles
Nothing speaker

Zverejnený obrázok údajne predstavuje pripravovaný reproduktor Nothing. Po dizajnovej stránke ide o skutočne odvážny projekt, ktorý je buď odsúdený na neúspech, alebo sa stane hitom tohto roka. Otázne však je, aký má tento “dizajnový skvost” zvuk, čo je samozrejme pri audio produkte veľmi dôležité. Nechajme sa teda prekvapiť, či Nothing speaker bude slúžiť v dizajnérskych školách ako inšpirácia, alebo ako odstrašujúci príklad. 

Hoci nie je nič oficiálne potvrdené, tak sa zdá, že Nothing tento reproduktor aj čoskoro uvedie na trh. Doteraz však nie je známe, či ide o klasický alebo inteligentný reproduktor, a aké má rozmery. Je však pravdepodobné, že nový reproduktor spoločnosti Nothing bude predstavený spolu so smartfónom Nothing phone (2), ktorý do svojej výbavy dostane vlajkový čipset Snapdragon 8.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.