Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Gangsterka s názvom Slušní chlapci, britského režiséra Guya Ritchieho, aktuálne láka do kín na hviezdne herecké obsadenie a napínavé scény. V správnom akčnom filme nechýbajú ani rýchle autá. O originálny dizajn vozidiel v Slušných chlapcoch sa postarali špeciálne fólie od  technologickej spoločnosti 3M.

Nová akčná komédia Guya Ritchieho sleduje príbeh amerického drogového kráľa Mickeyho Pearsona, ktorý se chystá predať svoje výnosné impérium. Štýlom sa tak Ritchie vracia k svojim predchádzajúcim filmom ako Zbaľ prachy a vypadni alebo Podfu(c)k. V novej snímke navyše režisér láka na známé tváre, ako sú Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery alebo Hugh Grant.

Okrem napínavých scén a skvelých hereckých výkonov si prídu na svoje aj milovníci rýchlych a výkonných áut. Ten správný šmrnc im dodávajú špeciálne fólie od 3M. Alfa Romeo získalo nový zelený kabát vďaka 3M Military Green, Range Rover sa predstavil v zlatistej 3M Closs Gold Metallic a BMW i8 sa vyfarbilo do originálnej modrej pomocou fólie 3M Atomic Teal. „Fólie 3M Wrap Film 2080 na autách vo filme Slušní chlapci skvelo vynikajú a poukazujú na širokú škálu našich produktov, ktoré môžu premeniť takmer akékoľvek vozidlo na nepoznanie,“ hovorí Pen Webley zo spoločnosti 3M.

Technologická spoločnosť 3M sa dlhodobo venuje inováciám v oblasti automobilového priemyslu. Produktový rad auto fólií 3M Wrap Film využíva technológiu Micro Comply™ Adhesive a Controltac™. Tá sa dokonalo prispôsobí  povrchu a je dostupná v širokej škále matných aj lesklých farebných odtieňov. „Fólie majú v nanesenom lepidle kanáliky, ktorými sa pri aplikácii vyháňa vzduch a pokým ich nepritlačíte, môžete fóliu donekonečna odlepovať a tvarovať. Výsledný povrch je hladký a bez bubliniek,“ vysvetľuje výhody použitých technológií Aleš Zenkl z 3M.

Značky: