Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 5. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Orange začal predávať smartfóny Galaxy S24 so zľavou a zaradil aj ďalšie novinky značiek Samsung, Honor a Xiaomi

Orange spustil predaj smartfónov série Galaxy S24, ktoré môžete až do 9. apríla 2024 získať k hlasovému paušálu so špeciálnou extra zľavou do výšky až 120 eur. Do svojho portfólia zaradil aj novinky značky Honor (skladačku Magic V2 a lacný Magic6 Lite) a takisto smartfóny série Redmi Note 13 od Xiaomi.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Xiaomi 14 Ultra je už v sériovej výrobe, takáto je jeho cena

Existencia modelu Xiaomi 14 Ultra nebola dlhú dobu potvrdená rovnako ako aj jeho dátum predstavenia či určenie na konkrétne trhy. Teraz sa však všetky úniky spájajú a zisťujeme konkrétne informácie o pripravovanom najlepšom smartfóne z dielne Xiaomi za rok 2024. Ten má podľa aktuálne dostupných informácií z certifikácií prísť aj na globálny trh a odhaduje sa, že by sa mohol predstaviť už počas konferencie Mobile World Congress v španielskej Barcelone.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Prečo si zaplatiť Google One? Získate viac dát

Tento míľnik bol oznámený vo videohovore spoločnosti Alphabet. Išlo o hovor v rámci oznámenia výsledkov firmy za 4. štvrťrok 2023. Generálny riaditeľ Sundar Pichai oznámil, že službe Google One sa darí. Čo vlastne služba prináša a prečo sa jej darí?

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Nová značka smartfónov prichádza

Spoločnosť HMD Global pred pár mesiacmi odhalila svoje plány na oddelenie značky HMD od značky Nokia. Toto rozhodnutie pravdepodobne súvisí s blížiacim sa koncom platnosti licencie na výrobu telefónov značky Nokia, ktorú spoločnosť HMD Global vlastní. Hoci viaceré zdroje tvrdia, že telefóny HMD aj Nokia budú existovať spoločne, tak spoločnosť HMD Global už onedlho predstaví minimálne šesť vlastných smartfónov

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Google Bard využívajúci Gemini Pro sa už kamaráti aj so Slovenskom

Bard s Gemini je najväčším AI modelom a je z dielne Google. Je trénovaný na veľkom množstve dát, vrátane textu a kódu. Vo verzii Gemini Pro sa Bard mimoriadne zlepšil v porozumení, sumarizácii, uvažovaní, kódovaní a plánovaní. V rámci zodpovedného prístupu k umelej inteligencii Google na tomto rozšírení Barda spolupracovala s odborníkmi, zákonodarcami a regulačnými orgánmi na ochranu osobných údajov.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Viaceré Garmin hodinky čoskoro dostanú nové funkcie, toto sú najdôležitejšie zlepšenia

Garmin vydáva veľké aktualizácie pre svoje hodinky približne v štvrťročných intervaloch. Aktualizované sú najmä vlajkové lode Garmin Fénix 7 (základná aj Pro verzia)Epix 2 (základná aj Pro verzia) a ďalšie hodinky, ktoré využívajú totožný softvér (Enduro 2, Quatix 7 a MARQ Gen 2). Výbornú podporu dostávajú aj športové hodinky rodiny Forerunner – Forerunner 965Forerunner 955Forerunner 265 a Forerunner 255.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj:

Značky: