Operátor oznámil novinky vo svojom portfóliu.

Telekom oznámil novinky, ktoré zaradil do svojej ponuky zariadení, ktoré si môžete zakúpiť pri zriadení novej služby alebo pri predĺžení viazanosti. Pribudli celkovo tri zariadenia z rôznych kategórií.

Novinkou medzi smartfónmi je OnePlus Nord CE 3 Lite. Je to telefón strednej triedy so 6,72-palcovým IPS displejom s rozlíšením Full HD+ a 120 Hz obnovovacou frekvenciou. Vo výbave má tri fotoaparáty so 108 Mpx hlavným senzorom, 5000 mAh batériu, 3,5 mm jack a podporu 5G sietí. Cenu tohto telefónu pre jednotlivé paušály si môžete pozrieť na webe Telekomu.

Druhou novinkou sú unikátne smart hodinky so zabudovanými slúchadlami – Huawei Watch Buds. Tie majú 1,43-palcový AMOLED displej, ktorého vnútorná časť obsahuje magneticky prichytené bezdrôtové slúchadlá. Viac informácií o týchto hodinkách nájdete na našej podstránke FITIT.sk, ceny pre jednotlivé paušály si môžete pozrieť na webe Telekomu.

Poslednou novinkou je 50-palcový 4K televízor značky Philips. Konkrétne ide o model Philips 50PUS8507/12.

Huawei Watch Buds si môžete pozrieť v našom videu v čase od 6:00:

Samsung Galaxy A34 5G a Samsung Galaxy A54 5G v zľave

Naďalej pokračuje zľava na smartfóny Samsung Galaxy A34 5G a Samsung Galaxy A54 5G. Môžete ušetriť na mesačných poplatkoch a pri vybraných paušáloch (Ideál 28, Nekonečno 33) aj na akontácii za zariadenie. Všetky detaily nájdete na webe Telekomu:

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit