Pripomína dizajn mobilných aplikácií.

Facebook koncom apríla oznámil, že chystá veľké novinky pre svoju sociálnu sieť a tiež aj pre službu Messenger. Zmeny súvisia najmä s novým dizajnom, ktorý je v prípade Messengera dostupný na mobilných zariadeniach.

Vynovený dizajn teraz prichádza aj na počítače, zatiaľ iba vo webovej verzii. Na webe messenger.com vás po prihlásení do vášho používateľského konta privíta podobný dizajn, aký nájdete v aplikácii pre smartfóny a tablety.

Rozhranie je rozdelené do troch častí – ľavý bočný panel obsahuje posledné konverzácie, stredná časť je určená samotnej konverzácii a v pravom stĺpčeku nájdete detaily o danom kontakte a tiež aj zoznam multimédií v rámci konverzácie. Webové rozhranie však neponúka tmavý režim, ktorý je súčasťou nového dizajnu na mobilných zariadeniach.

Facebook tento rok prinesie aj úplne novú aplikáciu pre počítače, ktorá bude takisto založená na novom dizajne. Screenshot z tejto aplikácie nájdete na ilustračnom obrázku k tomuto článku. A tento rok sa dočkáme aj vynoveného dizajnu pre počítačovú verziu Facebooku.

Zdroj: mspoweruser

Prečítajte si aj:

Facebook chystá najväčšie zmeny od svojho vzniku. Takto bude vyzerať

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit