Portál DxOMark zverejnil výsledky hĺbkovej analýzy fotoaparátov novej vlajkovej lode Note10+ 5G.

Bodové hodnotenie DxOMark hodnotí fotoaparáty v smartfónoch z hľadiska kvality vytvorených fotografií a videí. Galaxy Note10+ 5G bol predstavený minulý týždeň na akcii Unpacked, ktorá sa uskutočnila v Barclays Center v Brooklyne v New Yorku spoločne s modelom Galaxy Note10+, ktorý ponúka obraz aj video rovnakej kvality.

Smartfóny Galaxy Note10 a Galaxy Note10+ dávajú používateľom na dosah ruky najmodernejšie nástroje pre tvorbu videí a fotografií a boli navrhnuté s ohľadom na tvorcov obsahu a používateľov, ktorí fotoaparát používajú každý deň. Vďaka kombinácii pokročilých zobrazovacích technológií a softvéru posúva Galaxy Note10 tvorbu videí a fotografií na novú úroveň, a napomáha tomu, aby sociálne kanály používateľov, ich príbehy a príspevky mali ešte väčší dopad.

Predný fotoaparát smartfónu Galaxy Note10+ 5G sa umiestil na prvom mieste v bodovom hodnotení DxOMark Selfie, kde získal 99 bodov, a na prvom mieste sa s celkovým mobilným skóre 113 bodov umiestnili aj zadné fotoaparáty smartfónu.

Smartfóny Samsung Galaxy Note10 a Note10+ umožňujú tvoriť video v profesionálnej kvalite bez použitia akéhokoľvek ďalšieho príslušenstva. Vďaka funkciám Live Focus a Zoom-In Mic, ktoré umožňujú zlepšiť kvalitu videozáznamu a zamerať sa na vybraný snímaný objekt, dokáže Note10 vytiahnuť do popredia obraz aj zvuk. Nová funkcia pre stabilizáciu obrazu dokáže stabilizovať obrazový záznam dokonca aj v časozbernom režime Hyperlapse.

Používatelia Galaxy Note10 môžu vo svojich smartfónoch vytvorené záznamy taktiež priamo za pochodu upravovať bez toho, aby sa museli pripájať k počítaču. Vstavaný editor videa umožňuje robiť úpravy jednoducho priamo v smartfóne. Pomocou pera S Pen môžu používatelia označiť presný okamih, kde chcú urobiť strih. Jedinečnú používateľskú skúsenosť, ktorú fotoaparáty smartfónu Galaxy Note10 ponúkajú, dotvárajú doplnkové funkcie, ako je záznam obrazovky, AR Doodle, 3D skener či nočný režim na prednom fotoaparáte, vďaka ktorým získal prístroj tak vysoké hodnotenie DxOMark.

Zdroj: Samsung, DxOMark

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy S10 5G fotí rovnako ako Huawei P30 Pro. DxOMark má dvoch kráľov fotografie a videa

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.