Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

SSD disk WD Blue SN580 NVMe s technológiou nCache 4.0

V dnešnom svete rýchlo rastie dopyt po vizuálnej dokonalosti a tvorbe digitálneho obsahu, čo otvára cestu pokročilejším technológiám, ktoré podporujú produkciu a konzumáciu bohatého obsahu. Pre spotrebiteľov, študentov aj profesionálov sú rýchle a spoľahlivé nástroje nevyhnutnou súčasťou ich predstavivosti.

Na základe svojho oceňovaného portfólia SSD spoločnosť Western Digital uviedla na trh SSD disk WD Blue™ SN580 NVMe™. Nový interný flash disk NVMe PCIe® Gen 4.0 je určený pre komunitu kreatívnych nadšencov a profesionálov, ktorí ho môžu využívať pri modernizácii existujúcich počítačov alebo vylepšovaní vlastných zostáv.

„Keďže pracovné postupy tvorcov sú čoraz robustnejšie a zložitejšie a obsahujú náročné aplikácie a veľké multimediálne zdroje, ako je napríklad video v rozlíšení 4K, je ľahké byť frustrovaný dlhým časom načítania,“ povedal Eric Spanneut, viceprezident pre klientske a podnikové SSD disky v spoločnosti Western Digital. „Nový SSD disk WD Blue SN580 NVMe zvyšuje produktivitu, takže profesionáli a podnikaví tvorcovia sa môžu sústrediť na realizáciu svojich nápadov bez toho, aby museli dlho čakať na prenos súborov alebo načítanie programov.“

WD Blue SN580 je prvý disk v portfóliu produktov WD Blue, ktorý je vybavený technológiou nCache™ 4.0 a NVMe PCIe® Gen 4.0. Vďaka tomu sa profesionáli, konštruktéri počítačov a tvorcovia obsahu môžu viac sústrediť na to, čo robia najlepšie, a nemusia sa starať o časy načítania a prenosu súborov.  

Medzi kľúčové vlastnosti nového SSD disku WD Blue SN580 NVMe patria:

  • NVMe PCIe Gen 4.0: (1 TB – 2 TB modely): Zvýšte produktivitu a bez námahy vykonávajte viacero úloh medzi projektmi s veľkými a zložitými pracovnými tokmi s rýchlejšou odozvou aplikácií a časom spustenia vďaka rýchlosti čítania a zápisu až do 4 150 MB/s .
  • Technológia nCache 4.0: umožňuje neuveriteľne rýchle kopírovanie veľkých súborov a zdrojov médií s vysokým výkonom zápisu v sériách a hybridným ukladaním do vyrovnávacej pamäte SLC na optimalizáciu pracovného postupu.
  • Elegantný dizajn: až 2 TB úložiska ‡‡ na tenkom formáte M.2 2280 na spoľahlivé ukladanie aplikácií, dát a médií vrátane fotografií, videí a hudby v rozlíšení 4K.
  • Spoľahlivosť: buďte si istí vďaka päťročnej obmedzenej záruke* spoločnosti Western Digital a odolnosti až do 900 TBW** (2 TB model).
  • Nízke nároky na napájanie: Úložisko bez pamäte DRAM s nízkou spotrebou energie pomáha maximalizovať výdrž batérie notebooku a umožňuje vám pracovať bez prerušenia.

Ceny a dostupnosť

SSD disk WD Blue SN580 NVMe je už k dispozícii v obchode Western Digital Store a u vybraných predajcov, e-shopov, maloobchodníkov a systémových integrátorov a vzťahuje sa naň päťročná obmedzená záruka.* Kapacity sú od 250 GB‡‡ do 2 TB‡‡ . Cena sa začína od 62 EUR vrátane DPH za kapacitu 250 GB.