Do služby O2 Spolu sa môže pridať ktokoľvek s O2 Paušálom alebo domácim internetom.

O2 predstavilo nové benefity a fungovanie konvergentnej ponuky O2 Spolu. Túto službu, resp. skupinu môže odteraz vytvoriť ktokoľvek s O2 Paušálom a jednou z taríf domáceho internetu. Ďalšou novinkou je, že benefit získajú všetci členovia skupiny – v závislosti od Paušálu môžu získať až dvojnásobný objem dát alebo rýchlosti. Vytvorenie alebo pridanie sa do skupiny funguje prostredníctvom O2 aplikácie.

O2 nepodmieňuje členstvo v skupinách žiadnymi obmedzeniami. Do O2 Spolu skupiny môžete pozvať kohokoľvek. Stačí, aby mal pozývaný člen O2 aplikáciu a jeden z programov O2 Paušál alebo domáci Internet od O2. Všetky benefity v závislosti od O2 Paušálu účastníka získavajú už dvaja členovia skupiny, maximálne môže vytvorenú skupinu tvoriť až 10 zákazníkov.

Vytvorenie skupiny v O2 aplikácii a benefity

Vytvorenie skupiny v O2 aplikácii je jednoduché. V sekcii O2 Spolu treba ísť do pozývacej časti, kde môžete do skupiny pozvať nového člena tromi spôsobmi a to zadaním telefónneho čísla, výberom z kontaktov telefónu alebo výberom z kontaktov z jeho faktúry. V prvých dvoch možnostiach musia noví členovia pozvánku schváliť v aplikácii, pri treťom spôsobe je člen pridaný automaticky.

Benefity pre jednotlivé paušály sú nasledujúce:

  • členovia skupiny s Bezstarostným O2 Paušálom získavajú dvojnásobnú rýchlosť dát, v prípade ak nemajú aktívny jeden z balíkov: Maximálna rýchlosť alebo Turbo rýchlosť
  • členovia skupiny so Základným O2 Paušálom získavajú balík 5 GB dát navyše
  • členovia skupiny s Pohodovým O2 Paušálom získajú 10 GB dát na mesiac navyše

Benefit je aktivovaný okamžite. Tieto dáta člen skupiny čerpá prednostne a v prípade ak ich nevyčerpá, tak sa mu prenášajú do nasledujúceho fakturačného obdobia.

Pokiaľ využívate pôvodnú službu O2 Spolu, ktorá ponúkala zľavu 5 eur na internet za každý paušál, nič sa nemení a zľavu na domáci internet môžete využívať aj naďalej. Skupinu, ktorú už máte vytvorenú však nemôžete meniť, teda aj výška zľavy ostáva nemenná. V prípade vynovenej služby O2 Spolu už zľavu na internet nezískate, avšak dostanete dvojnásobné dáta, resp. rýchlosť.

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit