O2 v týchto dňoch zahájilo predaj nových produktov spoločnosti Lenovo – Moto E4 a Moto C. Obe aj vo verzii Plus.

Moto E4 je vybavený 5-palcovým HD displejom. Má kovové telo a o správny chod zariadenia sa stará 4-jadrový procesor, vo výbave nechýba ani podpora 4G sietí, zadný fotoaparát s automatickým zaostrovaním a rozlíšením 8 MPx či selfie 5 MPx kamera. Kapacita RAM je 2 GB  a batérie má 2 800 mAh. 

Moto E4

Moto E4 Plus disponuje 5,5-palcovým HD displejom v tele z hladkého kovu. Na rozdiel od Moto E4, Plus verzia ponúka batériu s kapacitou až 5 000 mAh s podporou rýchleho nabíjania. Pre smartfón je charakteristický štvorjadrový procesor Mediatek MT6737M, 3 GB RAM a 16 GB vnútorný priestor. Jeho súčasťou je tiež 13 Mpx zadná kamera s automatickým zaostrovaním, predná kamera s rozlíšením 5 Mpx, ako aj zabudovaná čítačka odtlačkov prstov. Operačným systémom Moto E4 Plus je najnovší Android 7.1. 

Moto E4 Plus

Moto C je špecifický novým mikro-texturovaným zadným krytom a živým displejom. Disponuje batériou s kapacitou 2350 mAh. Smartfón poháňa štvorjadrový procesor. Prítomná je tiež podpora 4G sietí. Na prednej strane zariadenia sa nachádza 2 MPx predný fotoaparát s bleskom, klasické fotografie zasa zhotovíte pomocou 5 MPx zadného fotoaparátu s LED bleskom.

Moto C

Nakoniec je to telefón Moto C Plus, ktorý v porovnaní s Moto C ponúka väčší displej s vyšším rozlíšením, silnejšiu batériu s kapacitou 4000 mAh, ktorá na jedno nabitie vydrží 30 hodín používania. Nechýba ani lepší fotoaparát s rozlíšením 8 MPx a LED bleskom, ako aj slot na dve SIM karty, slot na pamäťové karty microSD či predný 2 MPx selfie fotoaparát s bleskom.

Moto C Plus

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Prichádza Lenovo Moto E4 Plus. Privítajte mobil s kapacitou batérie 5000 mAh

Značky: