Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosti sa pri hľadaní riešení multifunkčných zariadení stretávajú s protichodnými požiadavkami na kombináciu špičkových funkcií typicky dostupných pri väčšine strojov a prijateľnej ceny a veľkosti vhodnej do menších priestorov. Ak vaša spoločnosť uvažuje o kúpe tlačiarne formátu A3, pravdepodobne si budete zároveň priať farebné zariadenie. Aké sú však kľúčové funkcie, ktoré slovenské podniky využijú?

Prieskum vykonaný analytikmi IDC uvádza, že do roku 2020 bude 85 percent kancelárskych tlačiarní formátu A3 zakúpených v Európe, farebných. Tento trend sa presadzuje vďaka znižujúcim sa prevádzkovým nákladom a očakávaniam vyššej kvality zo strany koncových používateľov. Pre Sharp tento posun od monochromatickej k farebnej tlači predstavuje v oblasti A3 tlačiarní kľúčovú požiadavku, na ktorú reagujeme naším priebežne rozširovaným radom MFP MX.

Každoročne individuálne udeľované ceny Buyers Laboratory’s Pick oceňujú hardvérové výrobky, ktoré sú na základe dvojmesačného laboratórneho testovania BLI vyhodnotené ako najlepšie vo svojej triede. Modely Sharp MX-3050N a MX-3070N nedávno dostali ocenenie BLI za vynikajúcu základnú farebnú MFP v kategórii rýchlosti tlače 21 až 30 str./min., resp. za vynikajúcu farebnú MFP v kategórii rýchlosti tlače 21 až 30 str./min.

Zo spätnej väzby vyplýva, že optimálnu produktivitu pre širšiu paletu úloh zaručujú funkcie, ako je rýchlejšie prebudenie a vysoký výkon vo farebnom režime. – uvádza Alexandr Stočes, Product Manager, Sharp Electronics CEE. – Naším cieľom je vždy podnikom ponúknuť spoľahlivé zariadenia, ktoré poskytujú vynikajúci výkon pri súčasnom zaistení flexibility, ktorú vyžadujú stále sa rozvíjajúce pracoviská. Sme potešení, že všestrannosť našich MFP bola teraz oficiálne potvrdená BLI. – dodal.

Novouvedený rad MX zahŕňa trinásť MFP zariadení s rýchlosťou tlače 30 až 60 str./min. a v rámci celého radu ponúka funkcie na flexibilný workflow a jednoduché použitie. Všetky modely sú vybavené zjednodušeným používateľským rozhraním, ku ktorému je zaistený prístup pomocou dotykovej LCD obrazovky s uhlopriečkou 10,1″ a okamžite použiteľné riešenie s funkciou pull printing. Modely sú adaptovateľné a je možné ich vo vhodnej chvíli upgradovať celkom podľa požiadaviek daného podniku. Široký rad voliteľných funkcií okrem iného zahŕňa vyspelé možnosti dokončovania, funkciu Office Direct Print a architektúru Sharp Open System. Ak pre váš výstup hľadáte možnosti dokonalých dokončovacích úprav, potom funkcia, ako je ručné a bezsponkové zošívanie prináša nové možnosti prezentácie vašich dokumentov.

Vyspelý model MX-3070N kombinuje funkcie s pridanou hodnotou, ako je WiFi, integrované OCR a pokročilá cloud konektivita s cieľom ponúknuť flexibilitu tlače z osobných zariadení na cestách pomocou sofistikovanej platformy daného riešenia. Pohybový senzor takisto umožňuje rýchlejšiu inicializáciu zariadenia.

Značky: