Niektorí ľudia sa nechajú nachytať.

Technológia 5G je moderným strašiakom, ktorý dokáže ľudí dokonale oblbnúť. Dôkazom je masové zdieľanie dezinformácií, ako sú správy o úhyne vtákov kvôli 5G alebo o šírení koronavírusu cez 5G. Tieto správy sú nepravdivé a upozorňovali sme na to vo viacerých článkoch.

Niektorí ľudia však chcú veriť tomu, že vám 5G vyvŕta dieru v hlave a preto so zahmleným pohľadom pália základňové stanice mobilných operátorov. A práve títo ľudia sú pravdepodobne cieľovou skupinou nového podvodu, ktorý sľubuje vytvorenie súkromnej anti-5G oázy, ktorá je uložená do špeciálneho USB kľúča – stačí ho iba pripojiť do počítača.

Takzvaný 5GBioShield využíva „unikátnu viacvrstvovú nositeľnú nanoholografickú technológiu„, ktorá sa aktivuje po pripojení USB kľúča do počítača a vytvorí špeciálne ochranné pole, ktoré dokáže dokonale blokovať všetky 5G lúče a iné elektromagnetické žiarenie. Tento USB kľúč stojí necelých 320 eur, avšak čo je táto suma v porovnaní s garanciou zdravia do konca vášho života, že.

Ibaže by to bol jeden veľký podvod. 5GBioShield je v skutočnosti obyčajný USB kľúč s kapacitou 128 MB, ktorý vám bude na dve veci. Pred 5G vás neochráni a kvôli jeho malej kapacite ho nevyužijete ani na prenášanie dát. Pokiaľ však radi zbierate rarity alebo máte súkromné múzeum hlúpostí, potom bude 5GBioShield patriť k najlepším exponátom vašej zbierky.

Ak by ste mali potrebu si 5GBioShield objednať alebo sa o ňom dozvedieť viac, môžete tak spraviť z oficiálneho webu 5gbioshield.com. Pre istotu však ešte raz upozorňujeme, že vás pred ničím neochráni.

5GBioShield ochrana je v skutočnosti podvod

5GBioShield ochrana je v skutočnosti podvod. Zdroj: 5gbioshield.com

Zdroj: 5gbioshield.com

Prečítajte si aj:

TÉMA: Strach z mobilných 5G sietí a realita

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit