Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

PR team firmy Playman s.r.o.  oznámil, že Playman bude začiatkom budúceho roka distribuovať očakávanú fantasy/sci-fi RPG hru Torment: Tides of Numenera v Čechách a na Slovensku.

Hra je pokračovaním Planescape Torment, ktorý si získal veľa fanúšikov jedinečným spracovaním a pútavým príbehom, v ktorom odhaľuje hráč svoju podstatu. Štúdio Inxile, ktoré hru vyvíja, má takmer 25 rokov skúseností s titulmi ako The Bard´s Tale a Wasteland 2. O svetovú distribúciu hry sa postará firma Techland.

Playman očakáva veľký svetový úspech hry najmä kvôli veľkej komunite fanúšikov, skúsenostiam vývojárskeho štúdia aj zručnosti distribútora Techland. Ohlasy na samotnú hru, ktorá je dostupná aj cez predbežný prístup v obchode STEAM, sú takisto veľmi pozitívne. Viac ako 75% recenzií na early access má pozitívne hodnotenie a to aj napriek tomu, že predbežná verzia hry obsahovala iba pätinu rozsahu hry.

Hra bude dostupná na PC, PS4 a Xbox One. Cena ani presné dátum vydania zatiaľ neboli ohlásené. Ďalšie informácie nájdete na webe http://buy.tormentgame.com/

Značky: