Smartfón a slúchadlá budú na globálny trh uvedené 7. februára.

O pripravovaných novinkách spoločnosti OnePlus už vieme nejaký čas, pričom až doteraz sme nepoznali dátum ich uvedenia na žiadny z trhov. Pokým sme ako prvé očakávali čínske uvedenie, tak nová správa z portálu GSMArena nám prezrádza, že začiatkom februára budú spomínané novinky uvedené na globálny trh. Stane sa tak na podujatí Cloud 11, ktoré sa uskutoční v indickom Naí Dillí.

Smartfón a slúchadlá od OnePlus budú na globálny trh uvedené 7. februáraZdroj: GSMArena

Nový vlajkový telefón by mal byť vybavený 6,7-palcovým Amoled displejom s rozlíšením QHD+, čipsetom Snapdragon 8 Gen 2 a až 16 GB RAM. Aj pri tomto modeli sa dočkáme fotoaparátov, ktoré boli vyvinuté v spolupráci so spoločnosťou Hasselblad. OnePlus 11 bude údajne vybavený batériou s kapacitou 5 000 mAh a 100 W nabíjaním.

Smartfón a slúchadlá od OnePlus budú na globálny trh uvedené 7. februára.Zdroj: GSMArena

Počas predstavenia nového vlajkového telefónu budú uvedené aj slúchadlá OnePlus Buds Pro 2. Tie budú výrazne lepšie ako pôvodné OnePlus Buds Pro, ktoré sme si v redakcii veľmi obľúbili. Buds Pro 2 by mali totiž nadviazať na model OPPO Enco X2, ktoré v oblasti TWS slúchadiel patria k tomu najlepšiemu.

Smartfón a slúchadlá od OnePlus budú na globálny trh uvedené 7. februára.Zdroj: GSMArena

Pripomeňme si aj ďalšiu zmenu, ktorá bude mať významný vplyv na budúce smerovanie spoločnosti. OnePlus iba pred pár dňami oznámilo nové strategické partnerstvo so spoločnosťou OPPO, ktoré môže mať aj pozitívny vplyv na cenovú politiku značky OnePlus. Viac TU.

OnePlus 11 oficiálny renderZdroj: GSMArena
OnePlus 11 oficiálny render

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.