Model OnePlus Nord 4 je predmetom čoraz väčšieho množstva únikov.

Predstavenie modelu OnePlus Nord 4 sa očakáva počas tohto leta. Už skoršie úniky poukazovali na časové obdobie júna či júla a očakáva sa, že práve Nord 4 bude skvelou voľbou v strednej triede smartfónov. Model má priniesť špecifikácie, ktoré ho budú radiť medzi výkonnejšie telefóny, no zároveň sa sústredí aj na veľkú výdrž batérie spolu s výkonným nabíjaním.

Najnovšia certifikácia telefónu nám tak odhaľuje základné informácie o výbave smartfónu, ktorý bude vychádzať z modelu predstaveného v Číne pod označením OnePlus Ace 3V. Medzi modelmi Ace 3V a Nord 4 budú však predsa mierne rozdiely, čo naznačujú aj súčasné úniky týkajúce sa novinky z dielne OnePlus.

OnePlus Nord 4 s veľkou kapacitou batérie

Z nedávneho úniku sme sa dozvedeli, že model OnePlus Nord 4 má poháňať čipset Snapdragon 7+ Gen 3. Tento čipset bol základom aj pre OnePlus Ace 3V, teda v tomto smere sa žiadne zmeny vykonať nemajú. Podľa poslednej certifikácie však vieme, že v modeli Nord 4 sa má nachádzať 5340 mAh batéria, pravdepodobne prezentovaná ako 5500 mAh batéria. V rámci tejto certifikácie sa môžeme pozrieť aj na nabíjanie telefónu, ktoré má byť pri maximálnom výkone 80 W.

OnePlus ACE 3V / Nord 4Zdroj: Max Jambor
OnePlus ACE 3V / Nord 4

Z Geekbench certifikácie vychádza, že model OnePlus Nord 4 bude dostupný s 12 GB RAM. Rovnako máme očakávať aj prítomnosť operačného systému Android 14 ako najnovšieho systému, ktorý môže spoločnosť ponúknuť. Pozornosť sa uberá aj na fotoaparáty, ktoré bude možné nájsť vo výbave telefónu.

Hlavný snímač fotoaparátu modelu OnePlus Nord 4 bude mať 50 Mpx. Pôjde o snímač s f/1.9 uzávierkou a podporou OIS. Selfie fotoaparát bude mať pravdepodobne 16 Mpx a pôjde o snímač s podporou EIS. Ďalšie informácie ohľadom telefónu zatiaľ nepoznáme, no vzhľadom na blížiace sa predstavenie očakávame, že sa ďalšie špecifikácie ešte odhalia.

Zdroj: gizmochina.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.