Zdá sa, že spoločnosť mení zaužívanú stratégiu.

Počas uplynulých rokov sme mohli vidieť viaceré zmeny v spôsobe a čase uvádzania smartfónov na trh. Dalo by sa povedať, že je to predovšetkým kvôli významným zmenám v dodávateľských reťazcoch, ktoré majú vplyv na dostupnosť kľúčových komponentov. Je aj celkom netradičné, že spoločnosť OnePlus ohlásia udalosť, ktorá sa bude konať v Číne už túto sobotu. Pozoruhodný je pritom fakt, že už niekoľko dní môžeme sledovať aj pribúdajúce informácie o modeli OnePlus 11, čo však automaticky neznamená, že sa ho aj dočkáme.

oneplus weibo event december 2022Zdroj: Weibo/OnePlus

Podujatie je naplánované na sobotu 17. decembra o 6:30 nášho času. Hoci spoločnosť OnePlus na sociálnej sieti Weibo oficiálne potvrdila dátum, k tejto informácii neuviedla žiadne ďalšie podrobnosti. Pokiaľ by chcela predstaviť svoj hlavný produkt – OnePlus 11 – tak by to mohla aspoň naznačiť, a nie narýchlo naplánovať „konferenciu„. Na druhej strane vieme, že OnePlus si vo veľa oblastiach razí vlastnú cestu.

OnePlus v príspevku na sociálne sieti Weibo uviedlo, že by sme sa mali dočkať nového smeru, novej akcie a novej budúcnosti. Za týmito slovami sa však môže skrývať čokoľvek. Pokiaľ by sme sa skutočne dočkali nového OnePlus telefónu, tak spoločnosť by to tentokrát spravila veľmi neštandardne.

Pripomeňme si, že OnePlus 11 by mal mať 6,7-palcový QHD+ AMOLED displej, až 16 GB RAM, čipset Snapdragon 8 Gen 2, 5 000 mAh batériu a 100 W nabíjanie. 

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.