Jeho uvedenie bude začiatkom februára.

Prvé zmienky o tablete spoločnosti OnePlus siahajú až do roku 2021. V rovnakom roku bola zaregistrovaná aj ochranná známka OnePlus Pad, čo iba naznačovalo, že čínska spoločnosť “niekedy” v budúcnosti vydá svoj prvý tablet. Teraz sa zdá, že na jeho predstavenie nebudeme dlho čakať. Správa z portálu GSMArena nám naznačuje, že predstavenie tohto tabletu by malo byť už 7. februára 2023.

Hoci už koncom roka 2022 sa správy o tablete OnePlus Pad začali opäť vynárať, tak dátum uvedenia bol stále neznámy. Okrem tabletu sa však už onedlho dočkáme aj vlajkového smartfónu OnePlus 11, slúchadiel OnePlus Buds Pro 2 a údajne aj ďalšej smartfónovej novinky v podobe modelu OnePlus 11R.

OnePlus 11Zdroj: Notebookcheck
OnePlus 11 spoznáme už 7. februára

Počas blížiacej sa udalosti spoločnosť uvedie aj klávesnicu OnePlus Keyboard, ako aj 65-palcový televízor OnePlus TV. K bohatému výpisu sa nakoniec pridáva aj tablet OnePlus Pad, ktorý uzatvára výpis skutočne zaujímavých zariadení. 

V prípade OnePlus Pad je vysoko pravdepodobné, že pôjde o rebrandovaný tablet Oppo Pad, ktorý sa na trhu objavil koncom februára 2022. Keďže vývojové línie značiek OnePlus a Oppo sa zhodujú, zrejme pôjde o veľmi podobné zariadenia, ktorých technické špecifikácie budú takmer identické. Pokiaľ si však OnePlus Pad zachová podobné parametre svojho „predchodcu„, tak sa máme na čo tešiť. Vo výbave Oppo Padu sa totiž nachádza výkonný Snapdragon 870 a až 8 GB RAM alebo 256 GB internej pamäte.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.