Špekulácie vyvolalo podanie ochrannej známky „OnePlus Pad“.

Trh s Android tabletmi sa počas rokov dostal do úzadia. Samsung aj napriek tomu stále vynakladá veľké úsilie na ich výrobu. Okrem kórejského výrobcu v tomto segmente nájdeme aj zopár ďalších výrobcov, ktorí sa skôr držia pri zemi.

Je však priestor na úspech aj pre ďalšieho výrobcu? OnePlus by mohol byť práve tým hráčom, ktorý dokáže zmeniť zaužívané pravidlá a aj na trhu s tabletmi uspieť tak, ako sa mu to podarilo so smartfónmi.

Spoločnosť OnePlus si zaregistrovala ochrannú známku „OnePlus Pad“, čo je v podstate iba všeobecné označenie tabletu od OnePlus. Je pritom zaujímavé, že ochranná známka bola podaná v Európskej únii. Aj napriek tomu, že registrácia bola podaná už začiatkom tohto roka, “objavená” bola až teraz.

Podanie ochrannej známky pritom OnePlus k ničomu nezaväzuje, takže uvedenie tohto tabletu nie je nijako potvrdené. Avšak podľa predchádzajúcich skúseností nie je vylúčené, že predstavenia sa dočkáme ešte tento rok – niekedy koncom roka.

Túto teóriu podporuje aj fakt, že ide o ďalšie prirodzené rozšírenie ponuky OnePlus. Dokáže však OnePlus Pad konkurovať vlajkovým modelom série Samsung Galaxy Tab? Nechajme sa prekvapiť.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy Tab S7+: Dokáže konkurovať iPadu Pro? (PRVÉ DOJMY)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.