Termín konferencie je oficiálne potvrdený.

V uplynulých dňoch sme informovali o viacerých produktoch spoločnosti OnePlus, ktoré majú namierené na trh. Medzi nimi nechýbal nástupca tabletu OnePlus Pad s prívlastkom Pro, alebo celkom nové inteligentné hodinky OnePlus Watch 2. Okrem tejto dvojice zariadení OnePlus už 27. júna v Číne predstaví aj smartfón OnePlus Ace 3 Pro a slúchadlá OnePlus Buds 3.

OnePlus oficiálne potvrdilo, že všetky štyri produkty budú predstavené v Číne, avšak viaceré z nich sa určite dostanú (dostali) aj na globálny trh. Keďže séria smartfónov Ace je určená pre čínsky trh, tak model Ace 3 Pro by sa mohol na globálnom trhu objaviť buď ako zástupca série Nord, alebo ako OnePlus 13R, čomu zodpovedá aj jeho výbava

Zdroj: PhoneArena

V každom prípade sa od modelu OnePlus Ace 3 Pro očakáva, že bude vybavený čipovou sadou Snapdragon 8 Gen 3 v kombinácii pamätí 12/256 GB, 16/512 GB alebo 24 GB/1 TB. Nie je dokonca vylúčené, že sa na trhu opäť objaví aj špeciálna limitovaná edícia.

Ďalším zariadením bude OnePlus Pad Pro. O tomto modeli sa hovorí, že bude vybavený čipsetom Snapdragon 8 Gen 3 a bude mať štyri pamäťové verzie 8/128 GB, 8/256 GB, 12/256 GB a 16/512 GB. K dispozícii bude vo farbách Space Grey a Nebula Green. Súčasťou čínskej udalosti budú aj slúchadlá OnePlus Buds 3, ktoré už sú k dispozícii na iných trhoch. 

Očakávanými sú určite aj nové inteligentné hodinky s Wear OS. Hoci pod označením OnePlus Watch 2 už boli jedny hodinky predstavené, tak novinka ponúkne pod rovnakým názvom celkom nový dizajn. O tomto modeli sa pravdepodobne mylne hovorilo ako o OnePlus Watch 3, pričom sa zdá, že ide “iba” o prepracovaný model OnePlus Watch 2 s odlišným puzdrom, dvomi tlačidlami a novým remienkom.

Na druhej strane je to veľmi dobrý ťah, pretože OnePlus Watch 2 mali v pôvodnej verzii trochu extravagantný vzhľad. Okrem toho, tieto hodinky ponúkajú aktuálny hardvér na čele s čipovou sadou Snapdragon W5, systémom Wear OS a až 100-dňovou výdržou.

Očakáva sa, že OnePlus počas udalosti už 27. júna predstaví aj príslušenstvo, vrátane 100 W powerbanky s technológiou SuperVOOC.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.