Spoločnosť na poslednú chvíľu zapracovala dizajnové zmeny.

Skladacie zariadenia sa tešia čoraz väčšej popularite, čomu zodpovedá aj zvyšujúci sa záujem výrobcov smartfónov. Pokým hlavný prúd predstavoval najskôr dizajn v štýle telefónov Galaxy Z Fold, tak s príchodom modelu Galaxy Z Flip bolo jasné, že na trhu je miesto ešte pre ďalší typ skladacieho zariadenia v štýle “véčka”.

Medzi výrobcov tohto typu zariadenia patrí aj spoločnosť Oppo, ktorá sa pripravuje na uvedenie modelu Find N3 Flip. Ide teda o nástupcu jedného z najlepších skladacích zariadení na trhu Oppo Find N2 Flip. Spolu s týmto smartfónom bude uvedený aj „hlavný“ model Oppo Find N3, ktorý bude priamou konkurenciou pre Galaxy Z Fold5 od Samsungu, pričom sa povráva, že globálnou verziou toto telefónu bude pripravovaný OnePlus Open.  

Dizajn OPPO Find N3 Flip od Yogesha BraraZdroj: Yogesh Brar
Dizajn OPPO Find N3 Flip od Yogesha Brara

Čo sa však týka Oppo Find N3 Flip, tak spoločnosť vykonala niekoľko dizajnových zmien, ktoré vykresľujú nové rendery do leakerov Digital Chat Station a Pricebaba. Hoci obrázky pochádzajú z dvoch zdrojov, na oboch je vidieť rovnaké zmeny, čo potvrdzuje ich dôveryhodnosť. Všetky doterajšie rendery pritom skutočne zobrazujú vertikálny externý displej.

Okrem toho, že staršie rendery zobrazovali zadné fotoaparáty vo vertikálnej polohe samostatne, na nových renderoch sú fotoaparáty umiestnené v kruhu, vrátane loga Hasselblad. 

Dizajn OPPO Find N3 Flip by Digital Chat StationZdroj: Digital Chat Station
Dizajn OPPO Find N3 Flip by Digital Chat Station

Vo výbave Find N3 Flip sa bude údajne nachádzať 6,8-palcový 120 Hz LTPO AMOLED displej, 3-palcový externý displej, 4 300 mAh batéria so 67 W káblovým nabíjaním. V telefóne má byť nainštalovaný najnovší Android 14 s nadstavbou ColorOS 14. Zostava fotoaparátu má údajne obsahovať 50 Mpx hlavný fotoaparát s OIS, 8 Mpx ultraširokouhlý fotoaparát, 32 Mpx teleobjektív a 32 Mpx selfie fotoaparát na vnútornej strane. 

Zdroj dodáva, že Oppo Find N3 Flip by mal byť na trh uvedený do konca augusta, pričom globálne uvedenie sa očakáva už v septembri.

Titulný obrázok: Oppo Find N2 Flip

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.