Konferencia Inno Day sa bude konať budúci týždeň.

S blížiacim sa koncom roka sa viacero veľkých výrobcov smartfónov rozhodlo predstaviť svoje nové zariadenia. Pokým pri spoločnostiach Xiaomi a Motorola ide o klasické vlajkové lode, tak spoločnosť Oppo má podľa portálu GSMArena naplánované uvedenie nových skladacích telefónov, ktoré budú priamou konkurenciou pre skladačky spoločnosti Samsung.

Oppo informovalo, že technologická konferencia Inno Day 2022 sa uskutoční 14. decembra v online priestore. Aj preto očakávame, že práve na tomto podujatí Oppo predstaví skladacie zariadenia Find N2 a Find N2 Flip. Naše očakávania podporuje aj fakt, že predchádzajúci model Oppo Find N bol predstavený na minuloročnom Inno Day.

Oppo Inno Day 2022Zdroj: GSMArena
Oppo Inno Day 2022

Oppo potvrdilo, že tento rok na Inno Day bude predstavených niekoľko nových technológií vyvinutých v rámci štyroch oblastí, ktorými sú inteligentná zábava, inteligentná produktivita, inteligentné zdravie a inteligentné učenie. Je preto zrejmé, že počas online konferencie bude predstavené veľké množstvo zariadení.

Dobrou správou je, že podujatie sa bude konať už budúci týždeň v stredu. Tohtoročné Inno Day sa bude vysielať od 9:00 nášho času na oficiálnych stránkach spoločnosti.

Viac o skladacom telefóne Oppo Find N2 sa dočítate TU a TU.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.