Operátor vynovil tradičnú vianočnú ponuku.

DOPLNENÉ: Článok sme doplnili o video.

Orange ako prvý slovenský operátor predstavil svoju vianočnú ponuku. Tá potrvá do 21. februára 2023 a ponúkne:

  • extra zľavu na zariadenie pre balíčky služieb Love (mobilný paušál + pevný internet a prípadne aj TV služba)
  • obľúbené vianočné dvojičky
  • darček v podobe 25 GB dát
  • vianočnú lotériu

Balíky služieb Love s extra zľavami

Orange chce v rámci vianočnej kampane motivovať zákazníkov, aby si zriadili pevný internet (alebo internet + TV) a spojili ho s paušálom Go Safe do balíka Love. Pokiaľ tak spravíte, a je jedno, či si zriadite aj nový paušál aj nový internet alebo balík Love vytvoríte z existujúceho paušálu a nového pevného internetu, získate zľavu na nové zariadenie až do výšky 6-násobku mesačného poplatku za paušál.

V prípade paušálu Go Safe Optimal za 24 eur, ktorý si spojíte s programom pevného internetu, tak získate štandardnú dotáciu (1,7 x 24 eur = 40,80 eur) a extra zľavu (6 x 24 eur = 144 eur). Dokopy pri kúpe zariadenia ušetríte 184,80 eur. V závislosti od zvoleného paušálu Go Safe môžete získať zľavu až 600 eur.

Zľavu môžete využiť aj pri kúpe noviniek, ktoré Orange zaradil do vianočnej ponuky. Ide o zariadenia zo segmentu herných konzol a projektorov:

  • Microsoft Xbox Series X 1 TB (plná cena 563 eur)
  • Microsoft Xbox Series S 512 GB (plná cena 329 eur)
  • Sony Playstation 5 Gran Turismo Standard Edition (plná cena 689 eur)
  • Xiaomi Mi Smart Projector 2 (plná cena 613 eur)
  • Samsung The Freestyle Projector (plná cena 899 eur)

Prípadne si môžete k existujúcemu Go Safe paušálu zobrať nový smartfón a to už po 12 mesiacoch, pokiaľ daný paušál zaradíte do balíka Love. Aj v tomto prípade naň získate zľavu až do výšky 6-násobku mesačného poplatku za paušál.

Pokiaľ zatiaľ nemôžete alebo nechcete spojiť mobilný paušál s pevným internetom do balíka Love, Orange vám dá zľavový kupón vo výške 6-násobku mesačného poplatku za hlasový paušál s platnosťou šesť mesiacov. Ak si do Orangeu prenesiete internet neskôr, kupón môžete využiť buď na zľavu z faktúry alebo na nákup príslušenstva v predajni.

Do balíka Love si môžete spojiť aj existujúci paušál Go Safe s už existujúcim pevným internetom. Vtedy získate zľavu na nové zariadenie do výšky 4-násobku mesačného poplatku za paušál. Balík Love ponúka okrem vianočných zliav aj tradičné zľavy, ako je zľava na paušál, nižšia cena nového zariadenia, dvojnásobok dát k paušálu a 50 % zľava na službu Spojenie dát. Pokiaľ si do balíka Love pridáte aj Orange TV, dostanete 31-dňový TV archív a dva tematické programové balíky zadarmo a ďalšie 3 GB dát.

Orange Vianoce 2022Zdroj: Orange
Orange Vianoce 2022

Vianočné dvojičky rôznych značiek

Vianočné dvojičky sú späť. Ide o kombináciu smartfónu s druhým zariadením, pričom druhé zariadenie si môžete zakúpiť bez viazanosti za 1 euro, resp. ho dostanete zadarmo v prípade smartfónu Honor 70:

Paušál Go Safe so smartfónomDruhé zariadenie bez viazanosti za 1 euro
Samsung Galaxy Z Flip4 5G šedá/fialováSamsung Galaxy A23 5G biela a čierna
Samsung Galaxy A53 5G čierna/bielaSamsung Galaxy A13 čierna
Xiaomi 12 Lite 5G zelená/čiernaXiaomi Band 7 čierna
OPPO Reno7 Lite 5G strieborná/čiernaOPPO A17 čierna
Huawei Y70 4G čiernaHuawei Band 7 čierna
Honor 70slúchadlá Earbuds 2 lite zadarmo

5G sieť pre všetkých zadarmo a 25 GB extra dát na dva mesiace

Orange od 21. októbra bezplatne a automaticky sprístupní svoju 5G sieť všetkým zákazníkom s paušálmi Go Safe. Na jej využitie postačí mať mobilný telefón s podporou 5G a nachádzať sa v pokrytí. Orange v súčasnosti pokrýva 5G signálom 11,4 % populácie SR a do konca roka plánuje toto pokrytie rozšíriť na 20 %.

Vianočným darčekom je tiež 25 GB dát na 2 mesiace zadarmo pre každého, kto si zriadi nový paušál Go Safe alebo si ho predĺži. Noví zákazníci získajú darček 25 GB s platnosťou alikvotne na dve fakturačné obdobia a aktiváciou do 24 hodín, existujúci zákazníci po obnovení paušálu získajú darček 25 GB s platnosťou na dve fakturačné obdobia s aktiváciou od nasledujúceho fakturačného obdobia.

Martin Hromkovič, riaditeľ úseku značky a marketingového úseku pre rezidenčných zákazníkov Orange SlovenskoZdroj: Paulína Ščepková / TOUCHIT
Martin Hromkovič, riaditeľ úseku značky a marketingového úseku pre rezidenčných zákazníkov Orange Slovensko

Vianočná lotéria

Tohtoročná Vianočná lotéria ponúkne 175 cien. Do zlosovania sa môže zapojiť každý, kto si v období od 21. októbra do 15. decembra 2022 aktivuje v Orangei nový paušál, internet, televíziu či balík služieb Love, prípadne si predĺži aspoň jednu službu, ktorú už v Orangei využíva, alebo si k nej zoberie nové zariadenie.

Do súťaže bude zaradený aj taký zákazník, ktorý sa rozhodne prejsť so svojim číslom, pevným internetom alebo TV službami od konkurencie do Orangeu. Za každú aktiváciu dostanete jeden hlas do vianočnej lotérie v danom týždni. Ten stačí potvrdiť odpoveďou na SMS správu v tvare HRAM.

Vo Vianočnej lotérii sa žrebuje každý týždeň a ceny sú nasledovné:

  • 25 x televízor SAMSUNG UE43BU8072UXXH
  • 25 x tablet SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 5G BLACK
  • 25 x smartfón Samsung Galaxy S21 FE
  • 25 x Smart hodinky Samsung Galaxy Watch 5 44mm BT Black
  • 25 x 25 % zľava na hlasový paušál na 12 mesiacov
  • 25 x 25 % zľava na fixný paušál na 12 mesiacov
  • 25 x 25 % zľava na hlasový paušál pre zakladateľa Love

Vianočná lotéria bude k dispozícii aj pre používateľov s predplatenými kartami. V ich prípade stačí, aby si od 21. októbra do 15. decembra dobili kredit na predplatenej karte Prima Voľba alebo FunFón v minimálnej hodnote 7 eur a odoslali súťažnú SMS správu s textom HRAM na číslo 650.

Vo Vianočnej lotérii pre predplatené karty sa žrebuje každý týždeň a ceny sú nasledovné:

  • 5 x televízor SAMSUNG UE43BU8072UXXH
  • 5 x tablet SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 5G BLACK
  • 5 x smartfón Samsung Galaxy S21 FE
  • 5 x bonusový kredit v hodnote 25 eur

Bonus na prenos čísla a ďalšie darčeky

Zákazníci, ktorí sa rozhodnú využiť vianočnú ponuku a preniesť si číslo do Orangeu, získajú okrem bonusu za prenos čísla až do výšky 150 eur, ktorý môžu využiť ako zľavu na paušál alebo preplatenie zmluvnej pokuty aj 10-eurový kupónom na nákup príslušenstva.

Pokiaľ si prenesiete do Orangeu pevný internet, máte možnosť získať bonus do výšky 73,50 eur ako zľavu na mesačné poplatky alebo ho použiť na úhradu zmluvnej pokuty od iného poskytovateľa. A pokiaľ si aktivujete Orange TV aj s Balíkom HBO, ako darček dostanete prémiový Balík HBO a prístup do služby HBO Max na prvý mesiac zadarmo

Mariusz Gatza, generálny riaditeľ Orange SlovenskoZdroj: Paulína Ščepková / TOUCHIT
Mariusz Gatza, generálny riaditeľ Orange Slovensko

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit