Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najnovšie ovládače NVIDIA GeForce Game Ready sú optimalizované pre očakávané akčné dobrodružstvo v otvorenom svete Marvel’s Guardians of the Galaxy.

K dispozícii sú aj optimalizácie pre 12 ďalších hier, pridaná podpora šiestich monitorov kompatibilných s technológiou G-SYNC a rovnaký počet nových nastavení v aplikácii GeForce Experience, ktoré možno vykonať jedným kliknutím.

GeForce RTX ponúkne dokonalý zážitok z hry Marvel’s Guardians of the Galaxy

Hráči si môžu vychutnať hru Marvel’s Guardians of the Galaxy na PC v rozlíšení až 8K s HDR, vyššou úrovňou detailov a neobmedzenou snímkovou frekvenciou. Samozrejme, sú tu aj ďalšie výhody platformy, ako napríklad podpora ultraširokého rozlíšenia, hranie na viacerých monitoroch a využitie variabilnej obnovovacej frekvencie G-SYNC. Pre maximálnu vizuálnu kvalitu bude hra Marvel’s Guardians of the Galaxy k dispozícii na stolnom počítači alebo notebooku s grafickou kartou GeForce RTX. Efekty sledovania lúčov oživujú scénu a NVIDIA DLSS poskytuje až dvojnásobný výkon. Video so zapnutým systémom NVIDIA DLSS je k dispozícii tu.

Ako špeciálny bonus GeForce Rewards si hráči s GeForce RTX môžu hneď na začiatku dobrodružstva odomknúť skin Star Lorda „Sleek-Lord“.

Hra Chivalry 2 dnes dostáva aktualizáciu DLSS – 4K s maximálnymi nastaveniami je teraz pre všetkých majiteľov GeForce RTX!

Ovládače NVIDIA Game Ready tiež prinášajú nové funkcie do hier alebo aktualizujú tie existujúce. Tentoraz pridávajú podporu NVIDIA DLSS pre hru Chivalry 2 od Torn Banner Studios, ktorá zvyšuje výkon až o 45 % a umožňuje všetkým majiteľom grafických procesorov GeForce RTX hrať v rozlíšení 4K pri viac ako 60 FPS s maximálnymi nastaveniami. Ukážku technológie v akcii poskytuje video Chivalry 2 NVIDIA DLSS.

Najnovšie ovládače Game Ready prinášajú aj:

  • Okamžitá optimalizácia pre
    o Age of Empires IV
    o Battlefield 2042 Early Access
    o Call of Duty: Vanguard
    o Rytierstvo 2
    o DOOM Eternal
    o The Elder Scrolls Online
    o Forza Horizon 5
    o Grand Theft Auto: Trilógia – definitívne vydanie
    o Jurský svet Evolution 2
    o Riders Republic
  • Optimálne nastavenia jedným kliknutím v aplikácii GeForce Experience pro:
    o Crysis 2 Remastered
    o Crysis 3 Remastered
    o Simulátor čerpacej stanice
    o Strážcovia galaxie od Marvelu
    o Qian Nv You Hun
    o Meč a víla 7
  • Podpora monitora kompatibilného s G-SYNC:
    o AOC AG274QS3R1B+
    o ASUS ROG XG27AQM
    o ASUS VG32AQ1LA
    o ASUS XG249CM
    o MSI MPG321QRF-QD

Ovládače Game Ready sú hráčom k dispozícii v deň vydania väčšiny veľkých titulov alebo pred ním. Ponúkajú optimalizáciu pre najlepší možný výkon a neprerušovaný herný zážitok. Všetky ovládače NVIDIA Game Ready majú certifikáciu Microsoft WHQL.

Značky: