Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nový mikrofón Genesis Radium 200 s kardioidnou polarizáciou.

Každý autor webového obsahu, alebo hráč počítačových hier vie, že kvalitný mikrofón je základom toho, aby sa mohol posunúť o úroveň vyššie. Mikrofón je proste dôležitým prvkom výbavy. S ohľadom na túto skutočnosť predstavila značka Genesis nový mikrofón Radium 200, ktorý využíva kardioidnú polarizáciu a svojimi parametrami spracovania zvuku je ideálnou voľbou pre každé domáce štúdio, alebo hráčsky brloh.

Nech ťa poriadne počuje

Radium 200 je špičkový jednosmerný mikrofón s kardioidnou polarizáciou, čo znamená, že dokonale odstraňuje ruchy z okolia mikrofónu a súčasne optimálne zachytáva zvuk, ktorý prichádza zo smeru pred mikrofónom. Vo výsledku je tak dosiahnutý perfektný zvukový prenos. Mikrofón má samozrejme aj regulátor citlivosti a Mute tlačidlo na odpojenie prenosu zvuku a je ideálnym nástrojom na tvorbu jedinečného audio/video obsahu.

Rozšírená funkcionalita

Radium 200 má otočné rameno a ochranný štítok pre nastavenie požadovanej výšky a polohy a na zabránenie prenosu nechcených ruchov. K mikrofónu je možné priamo pripojiť aj slúchadlá cez 3,5mm port. Ďalší port USB slúži ako rozbočovač a je umiestnený na zadnej časti mikrofónu.

Efektné, ale aj funkčné podsvietenie

Moderný dizajn a funkčné červené LED podsvietenie nie je samoúčelné. Podsvietenie poskytuje používateľovi informáciu o tom, či je mikrofón zapnutý, alebo odpojený. Táto informácia eliminuje chyby pri nahrávaní, alebo streamovaní.

Odolnosť

Mikrofón Radium 200 je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov a súčiastok. Opletený pripojovací kábel má dĺžku 1,5 metra. Radium 200 je perfektným riešením pre každého ambiciózneho autora webového obsahu, alebo počítačového hráča.

Cena a dostupnosť:

Mikrofón Genesis Radium 200 je dostupný prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov. Doporučená koncová cena vrátane DPH je 29 EUR.

Špecifikácia

  • Typ mikrofónu: kapacitný, kardioidný
  • Citlivosť: -47 dB
  • Frekvenčný rozsah: 100 – 16 000 Hz
  • Impedancia: 2 200 Ohm
  • Pripojenie: USB 2.0
  • Dĺžka kábla: 1,5 m

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Viac na:

http://genesis-zone.com/en/product/radium-200-gaming-microphone/

Značky: